Boyner'den 'T-box havlu attı' haberine açıklama

Boyner'den 'T-box havlu attı' haberine açıklama

Boyner Holding, “Boyner’in hangi şirketi havlu attı?” haberine bir açıklama yaptı

Boyner'den 'T-box havlu attı' haberine açıklama
16px
24px
22.03.2013 16:48
ABONE OLgoogle

Boyner Holding,  “Boyner’in hangi şirketi havlu attı?” haberine bir açıklama yaptı. İŞte o açıklama....

"

T.box, yeni stratejisine uygun olarak farklı satış kanallarında büyümesini sürdürüyor

Bir tişörtü minik bir kutunun içine sıkıştırma fikriyle ortaya çıkan; renkli, dinamik ve eğlenceli bir karaktere sahip T.box, geleneksel tekil mağazalarında hayatına devam etmek yerine, marka DNA'sına da uygun olarak farklı satış kanallarında büyüme kararı almıştır. Bu kararla birlikte T-box markası, hedef kitlesinin taleplerine uygun olarak internette ve büyük mağazalardaki satış noktalarında yer almaktadır.

Perakende gibi talep ve beğenilerin hızla geliştiği, beklentilerin sürekli farklılaştığı dinamik bir sektörde tüketicinin nabzını düzenli tutan markalar rekabette çok ciddi farklar yaratmaktadır. T.box markası da kimliğine uygun olarak internet ve büyük mağaza kanallarında hızla değişen müşteri taleplerine cevap vermekte ve bu kanallardaki dinamik rekabet ortamında farklılığını sürdürmektedir.

T.box markalı kadın, erkek ürünleri ve aksesuarlar, Boyner Mağazaları, YKM Mağazaları, boyner.com.tr ve morhipo.com'da hedef kitlesiyle buluşmaya devam etmektedir.

Boyner Holding"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde