Boyner'den Babacan'a 'Çok konuştunuz' esprisi

Boyner'den Babacan'a 'Çok konuştunuz' esprisi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılış oturumunda konuşmasını çok uzatınca ilginç bir tepki aldı

Boyner'den Babacan'a 'Çok konuştunuz' esprisi
16px
24px
16.03.2012 10:09
ABONE OLgoogle

Cihan Orhan'ın haberi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Babacan, Capital ve Ekonomist dergilerinin Bursa Valiliği işbirliğiyle Uludağ'daki Grand Yazıcı Otel'de düzenlediği Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılış oturumunda, Afganistan'da hayatını kaybeden Türk askerlerine, şehitlere, Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek konuşmalarına başladı.

Ancak konuşmasında ekonomi, eğitim, adliye ve siyaset konularına girince toplantı çok uzadı. 1 saate yakın kürsüde kalan Babacan'ın konuşması kalabalık olan salonda sıkıntıların yaşanmasına neden oldu. Konuşmasından sonra Babacan'a TÜSİAD Başkanı Boyner'den ilginç bir şaka geldi.

Boyner, Babacan'a "Bakanım çok konuştunuz, herşeyi anlattınız. Bize konuşma imkanı bırakmadınız" diye şaka yaptı.

Babacan salona girerken herkesle tek tek el sıkışırken Boyner'in bulunduğu tarafta oturanlarla el sıkışmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Hükümetle TÜSİAD'ın arası bir süre önce 4+4+4 eğitim tasarısı polemiği  nedeniyle bozulmuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde