Boyner, Rusya’ya hangi markayla girdi

Boyner, Rusya’ya hangi markayla girdi

Rusya pazarında bir dönem zarar ederek çıkan Boyner, yeniden Rusya pazarına adım attı

Boyner, Rusya’ya hangi markayla girdi
16px
24px
17.06.2011 14:55
ABONE OLgoogle

Türk firmaları için en önemli hedef pazarlardan biri de Rusya. Hatta bu ülkede fabrika kurup üretim yapan birçok Türk şirketi var.

Yaklaşık 142 milyon kişinin yaşadığı bu ülkede tüketimin giderek artması, kendi markasıyla perakende sektöründe faaliyet gösteren hazır giyimcilerin de iştahını kabartmış durumda.

Rusya pazarına adım atan Türk markaları arasına son olarak NetWork de katıldı. Ancak markanın sahibi Boyner Holding, bu ülkede doğrudan mağaza açmak yerine Türk işadamı Volkan Ergun’un Rusya’da kurduğu Bosca Fashion Group’la distribütörlük anlaşması imzalamış.

NetWork’un ilk mağazası da geçen aylarda St. Petersburg’daki Galleria Alışveriş Merkezi’nde açılmış. Aynı zamanda Giovane Gentile, Perspective gibi Türk markalarının da Rusya distribütörü olan Bosca Fashion Group, NetWork’un 2012 sonuna kadar St. Petersburg ve Moskova’da 5 mağazasını açacakmış.

Diğer şehirlerde ise franchising verilecekmiş. Kadın ve erkek giyimin yanı sıra aksesuar ve parfüm ürün grupları da bulunan NetWork’ün halen Azerbaycan, Dubai ve KKTC’de de mağazaları var.

Para

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde