Boyner Mağazacılık'ta Aslı gitti, kim geldi?

Boyner Mağazacılık'ta Aslı gitti, kim geldi?

Boyner Büyük Mağazacılık'ta görev değişimi. 10 yılı aşkın süredir yürüten Aslı Karadeniz'in yerine yeni genel müdür geldi..

Boyner Mağazacılık'ta Aslı gitti, kim geldi?
16px
24px
06.05.2014 11:07
ABONE OLgoogle
Gıda dışı perakende sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne atanan Deran Taşkıran, 5 Mayıs 2014 tarihi itibarıyla göreve başladı. Genel Müdürlük görevini 10 yılı aşkın süredir yürüten Aslı Karadeniz ise Boyner Büyük Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Türkiye’yi tanıştırdığı yenilikler ve başarılı büyüme performansıyla perakende sektörüne öncülük eden Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. yönetiminde bayrak değişimi gerçekleşti. İş dünyasının başarılı genç isimlerinden Deran Taşkıran, Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürlüğü görevini, Aslı Karadeniz'den devraldı.

Deran Taşkıran 5 Mayıs 2014 tarihi itibarıyla yeni görevine başladı. Aslı Karadeniz ise geçen Mart ayı sonunda yapılan Genel Kurul’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. Boyner Büyük Mağazacılık, atama sürecinde de örnek bir kurumsal yönetim uygulamasına imza atarak, yeni Genel Müdürü'nü yedi ay önceden ilan etmişti.

“Daha büyük hedeflere koşacağız”

Boyner Büyük Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, yeni döneme ilişkin şunları söyledi:

"Boyner Büyük Mağazacılık, daha büyük hedeflere koşacağı, çok yoğun olarak çalışacağı yeni bir döneme daha başlıyor. Aslı Karadeniz'in Genel Müdürlüğü döneminde büyük başarılara imza atan Boyner Büyük Mağazacılık, Deran Taşkıran ile başarılarını artırarak sürdürecek. Deran Taşkıran, Aslı Karadeniz ve Boyner Büyük Mağazacılık ekipleri, yeni dönemdeki yol haritamızı çizmek üzere uzun süre yoğun şekilde çalıştı. Deran Taşkıran gibi yetenekli ve başarılı bir ismi kazanmaktan memnuniyet duyuyoruz. Şu anda pazarlama, operasyon, satış gibi alanlarda 20’ye yakın pilot proje yürütülüyor ve önümüzdeki dönemde Boyner Büyük Mağazacılık'ın ezberleri bozarak, çok daha fazla büyümesini planlıyoruz."

Deran Taşkıran

ODTÜ Ekonomi Bölümü'nün ardından Yale Üniversitesi'nde Ekonomi doktorasını tamamladı. Boston Consulting Group New York ve İstanbul ofislerinde Türkiye ve ABD'de tüketim malları ve perakende sektörlerinde, markalaşma, büyüme, kârlılık, strateji gibi konularda proje yöneticiliği yaptı.

Boyner-YKM entegrasyonu projesinin ardından, yine Boyner ve YKM'de strateji belirleme projesini yürüttü. Ayrıca çok katlı mağazacılık projesinin ekip liderliğini üstlendi.

Son olarak Boston Consulting Group'un İstanbul Ofisi'nde Yönetici Direktörü ve Ortak olarak çalışan Taşkıran, BCG'nin Küresel Tüketici Anlayışı Merkezi'nin de (Center for Consumer Insight) aktif bir üyesiydi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde