Boyner Holding, online ticaret yapacak

Boyner Holding, online ticaret yapacak

Boyner Mağazacılık’ın sahibi olan Boyner Holding, perakendedeki gücünü elektronik ortama taşıyor...

Boyner Holding, online ticaret yapacak
16px
24px
29.10.2010 18:08
ABONE OLgoogle

Beymen, Altınyıldız ve Fabrika markalarının yanı sıra Boyner Mağazacılık’ın sahibi olan Boyner Holding, perakendedeki gücünü elektronik ortama taşıyor...

Para Dergisi'nini haberine göre Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, klasik yatırımlarının dışında sıra dışı işlere de imza atan bir isim. Dr. Back-Up, Back-Up gibi hizmet sektörüne yönelik girişimleri uzunca bir süre konuşulmuştu.

Türkiye’nin eski sanayi kuruluşlarından biri olan Boyner Holding ise son yıllarda perakende sektörüyle öne çıktı. Sanayici kimliğinden ziyade mağazalarıyla konuşulur oldu.

Perakendenin önemli gruplarından biri haline gelen Boyner Holding, bu gücünü sanal aleme taşıma kararı aldı. Ve geçen hafta “BY Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.” unvanıyla bir şirket kurdu, Boyner Holding, bu yeni şirketiyle e-ticaret yapacak.

Bize gelen bilgilere göre, Boyner’e ait bütün markaların satışı internet üzerinden de yapılacak. 2 milyon TL sermayeyle kurulan şirketin ortakları ise şöyle: Boyner Holding A.Ş, Hasan Cem Boyner, Neylan Dinler, Lerzan Boyner, Zahide Leman Halulu, Latife Boyner.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde