Boyner Grup Başkanı Cem Boyner: Türkiye kolay günler geçirmiyor

Boyner Grup Başkanı Cem Boyner: Türkiye kolay günler geçirmiyor

Boyner Grup CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Türkiye’yi, bir ayağı buzda, diğeri kaynar suda olan insana benzetti..

Boyner Grup Başkanı Cem Boyner: Türkiye kolay günler geçirmiyor
16px
24px
27.06.2016 05:29
ABONE OLgoogle
Boyner Grup CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Türkiye’yi, bir ayağı buzda, diğeri kaynar suda olan insana benzetti, “Ama koltuk altını ölçüyoruz ateş 37 derece” dedi.

Türkiye’nin kolay günler geçirmediğini söyleyen Boyner, günün yarısını standart krizler yönetimi ile geçirdiğini, diğer yarısını ise gelecek üç yılı planlamakla geçirdiklerini söyledi. Habertürk gazetesine verdiği röportajda Boyner; “Etrafı ne halde, görüyoruz. İç huzursuzlukları bir tarafa koyuyorum. Çevremizde olup bitenler… Bombalamalar, terör, turizmdeki kayıplar… Bugün planladığımız projeler 2019 yılında hayata geçmiş olacak. Kimbilir hangi ortamda gözümüzü açacağız, inşallah harika bir Türkiye’ye açarız.” dedi.

İşimize döndük

1980’lerin sonunda TÜSİAD başkanlığı yapan Boyner o günün şartlarında bu görevin part time bir görev olduğunu da söyledi ve ekledi;

“Ümit, TÜSİAD başkanlığını bıraktıktan sonra şirkete çok daha fazla zaman ayırır hale geldi. İkincisi hep düşünüyorduk, ‘Ne kadar zor zamanlarda TÜSİAD Başkanlığı yaptı.’ diye. Zor zamanlar da pek bitmek bitmiyor doğrusu. Ve uzun süre de başkanlık yaptı. Söz verdiğinden uzun yaptı. Çok çalışıyordu. Ama şimdi kavuştuk. İşimize döndük.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde