Boyner, 12 Bin çalışanını unutmadı: Bir ilk başlattı

Boyner, 12 Bin çalışanını unutmadı: Bir ilk başlattı

Boyner, bünyesindeki 480 mağazası, 7 farklı internet satış sitesi ve 12.000’in üzerinde çalışanıyla ilk kez ‘Mağazacılar Günü kutlamaları başlatıyor

Boyner, 12 Bin çalışanını unutmadı: Bir ilk başlattı
16px
24px
12.12.2013 11:54
ABONE OLgoogle
2011’de Hindistan’da başlatılan ve her yıl 12 Aralık’ta kutlanan Retail Employees’ Day (Mağazacılar Günü) bu yıl Türkiye’de de gerçekleştiriliyor. Boyner Grubu bu özel günde mağaza çalışanlarına tüm yıl boyunca işlerinde gösterdikleri tutkulu ve özverili çalışma için teşekkür ediyor.
 
Boyner Grubu CEO’su Cem Boyner, 12 Aralık Mağazacılar Günü hakkında şunları söyledi; “Bu yaz IGDS (Intercontinental Group of Department Stores) düzenlediği World Department Store Forum’un üçüncüsü İstanbul’da bizim evsahipliğimizde gerçekleşmişti. Bu forumda Hindistan temsilcileri 150’den fazla markanın katılımıyla Mağazacılar Günü’nün kutlandığını ve bunu tüm dünyaya yayılmasını arzu ettiklerini söyledi. Fikri çok değerli bulduk ve böylece Mağazacılar Günü’nü Grup şirketlerimizde kutlamaya karar verdik. Türkiye’de yaklaşık bir milyon kişinin üstlendiği mağazacılık görevleri çok kıymetli. Bugün hem mağazalarda, hem de online satış sitelerinde milyonlarca müşterimize hizmet ederken büyük bir özveriyle çalışan, yüzlerinde gülümseme ve enerjileri hiç eksik olmayan tüm mağazacılara teşekkür etmek için harika bir fırsat. Grubumuzda bayilerimizle birlikte sayısı 12.000’i aşan çalışma arkadaşlarımızı tek tek yürekten kutluyor, ayrıca sektördeki tüm mağazacıları da bu özel günü kutlamaya davet ediyoruz” dedi.
 
Bu yıl Boyner Grubu şirketleri tarafından ilk kez kutlanan Mağazacılar Günü'nde, mağaza çalışanları için hediye çekilişleri ve ikramlardan oluşan çeşitli sürprizler hazırlandı. Morhipo.com çalışanları ise Mağazacılar Günü’ne özel olarak bir kampanya çekiminde poz verdiler. Boyner Holding ve Grup Şirketleri’nden genel müdürler, üst düzey yöneticiler ve merkez ofis çalışanları 12 Aralık Mağazacılar Günü'nde mağazalara ziyaretlerde bulunup, saha kadrolarıyla yan yana satışa destek oluyor ve mağazacıların bu gününü birlikte kutluyorlar.
 
Mağazacılar Günü hakkında:
 
2011 yılında Hindistan’da başlatılan ve bu yıl üçüncü kez kutlanacak olan Retail Employees’ Day (Mağazacılar Günü), Türkiye’de Boyner Grubu tarafından kutlanıyor. Perakende sektöründe mağaza çalışanlarının onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlayan bu özel günde saha satış kadroları için farklı aksiyonlar ve özel mağaza ziyaretleri gerçekleştiriliyor. 
 
Boyner Grubu hakkında:
 
Boyner Grubu, bünyesinde bulunan Altınyıldız, A&Y Marka Mağazacılık, Back-Up, Beymen, Boyner Büyük Mağazacılık/YKM, BR Mağazacılık, Morhipo, temsil ettiği yüzlerce marka, onbine yakın çalışanı ve 500’ün üzerinde mağazasıyla Türkiye’nin en büyük gıda-dışı perakende grubudur. Lüks moda marka mağazalarından, çok katlı perakendeciliğe ve e-ticarete farklı perakende formatlarında A+, C segment yelpazesi aralığında, Türkiye pazarında toplam 13,5 milyon müşteriye hizmet vermektedir. 2013 yıl sonu beklenen cirosu 3.4 milyar TL’dir. 
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde