Böyle çark görülmedi… Fırçayı yedi, Bahçeli’ye övgüler yağdırdı!

Böyle çark görülmedi… Fırçayı yedi, Bahçeli’ye övgüler yağdırdı!

Yeni Şafak’ta yayınlanan “Daha çok koalisyon daha az tekrar seçim” başlıklı yazısında Ankara’da esen koalisyon ve erken seçim rüzgarlarını değerlendirirken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert eleştirilerde bulunmuştu.

Böyle çark görülmedi… Fırçayı yedi, Bahçeli’ye övgüler yağdırdı!
16px
24px
25.06.2015 11:34
ABONE OLgoogle
Yeni Şafak Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, önceki günkü Yeni Şafak’ta yayınlanan “Daha çok koalisyon daha az tekrar seçim” başlıklı yazısında Ankara’da esen koalisyon ve erken seçim rüzgarlarını değerlendirirken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert eleştirilerde bulunmuştu.

BAHÇELİ’NİN HADDİNE Mİ DÜŞMÜŞ

Selvi’nin “MHP lideri ortak hükümet kurmuyor adeta, AK Parti’yi dizayn etmeye kalkışıyor. Erdoğan’sız AK Parti, MHP liderinin görevi mi? Ne demek Erdoğan’sız AK Parti istemek. Bahçeli’nin haddine mi düşmüş” sözleri üzerine, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, Abdülkadir Selvi’ye mektup gönderdi.

“GAZETECİ DEĞİLSİN, ADAM DEĞİLSİN”

Yalçın, Selvi’ye mektubunda basın tarihine geçecek çok ağır ifadelerde bulundu. Selvi’yi Kaçak Saray’dan “beslenmekle” suçlayan Yalçın mektubunda “Sen Abdültayyip Selvi’sin. Senin ederin ne ki? Sen bizim gözümüzde gazeteci filan değilsin. Merhum Demirel’in dediği gibi, binaenaleyh sen adam bile değilsin. Sadece ağbabalarının paralı hizmetçisin. Bedava verseler seni kapıya koymayız, anlıyor musun?” gibi ifadelere yer vermişti.

360 DERECE ÇARK..BAHÇELİ’YE ÖVGÜ

MHP’nin olay mektubunun ardından gözler bugün Abdülkadir Selvi’nin yazısına çevrildi. Yine “koalisyon seçeneklerini” analiz eden Selvi’nin yazısında MHP hakkında ilginç ifadelede yer verildiği görüldü. Selvi beklenenin aksine Yalçın’a cevap vermek yerine MHP’yi ‘övdü’.

Selvi yazısında “MHP’nin disiplinli bir parti olması güven veriyor. AK Parti karşısında ‘tek MHP’ bulacağından emin. Devlet Bahçeli ise verdiği sözün sonuna kadar arkasında duran bir lider.” gibi ifadelere yer verdi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde