Boydaklar ikinci kez hâkim karşısında

Boydaklar ikinci kez hâkim karşısında

Hacı Boydak, holdingin eski CEO'su Memduh Boydak, eski Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak ile GESİAD eski Başkanı Hamdi Kınaş'ın da aralarında bulunduğu 9'u firari 68 sanıklı davanın ikinci duruşması dün Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı.

Boydaklar ikinci kez hâkim karşısında
16px
24px
10.01.2017 08:24
ABONE OLgoogle

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Boydak Holding'in eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, holdingin eski CEO'su Memduh Boydak, eski Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak ile GESİAD eski Başkanı Hamdi Kınaş'ın da aralarında bulunduğu 9'u firari 68 sanıklı davanın ikinci duruşması dün Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı.

Duruşmaya 22'si tutuklu 50 sanık ile avukatları ve müştekiler katıldı. Duruşmanın ilk turunda adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Boydak Holding'in eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın oğlu İlyas Boydak ile işadamı Mehmet Karakaya ise ikinci duruşmaya tutuksuz olarak katıldı.

Boydak: 1 milyar liraya yakın servetim vardı, hepsini kaybettim

7 sanık ise tutuklu bulundukları Çorum, Trabzon, Malatya, Kocaeli ve Eskişehir'deki cezaevlerinden video konferans yöntemiyle duruşmada bulundu. Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde