Boydaklar'dan biri daha gözaltına alındı

Boydaklar'dan biri daha gözaltına alındı

Hakkında gözaltı kararı bulunan Bekir Boydak da FETÖ/PDY operasyonunda yakalanarak gözaltına alındı.

Boydaklar'dan biri daha gözaltına alındı
16px
24px
30.07.2016 03:48
ABONE OLgoogle
Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün FETÖ/PDY operasyonları çerçevesinde Mustafa Boydak, Şükrü Boydak, İlyas Boydak ve Halit Bayhan gözaltına alınmıştı. Hakkında gözaltı kararı bulunan Bekir Boydak da yakalanarak gözaltına alındı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen FETÖ/PDY operasyonları çerçevesinde Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak, Halit Bayhan ile İlyas Boydak sabah saatlerinde yakalanarak gözaltına alınmıştı. Hacı Boydak ve Bekir Boydak hakkında ise gözaltı kararı çıkarılmış yakalanmaları için çalışma başlatılmıştı.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde hakkında gözaltı kararı bulunan Bekir Boydak da FETÖ/PDY operasyonunda yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan FETÖ/PDY örgütünün Kayseri'deki para trafiğini sağlayan, himmet paralarını kontrol eden ve hakkında yakalama kararı bulunan örgütün kasası Muhasebeci Mehmet Fındık da polis ekipleri tarafından yakalanarak, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde