Boydak'ın 'Oranları düşürelim' isteğine Gürerk ne cevap verdi?

Boydak'ın 'Oranları düşürelim' isteğine Gürerk ne cevap verdi?

Türkiye Finans Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Genel Müdür Derya Gürerk'e "Kürsüden oranları düşürelim" diye seslendi. Gürerk'in cevabı ne oldu

Boydak'ın 'Oranları düşürelim' isteğine Gürerk ne cevap verdi?
16px
24px
14.12.2013 12:20
ABONE OLgoogle

Türkiye Finans Katılım Bankası ve Capital ve Ekonomist dergileri işbirliği ile düzenlenen Anadolu Markaları 2013 Yarışması’nın ödül töreni 13 Aralık’ta Conrad İstanbul’da yapıldı.

Anadolu markalarının ödüllendirildiği Türkiye Finans Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M.Rauf Ateş iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi.

Ödül töreninde katılan Türkiye Finans Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, “Anadolu’da faaliyet gösteren firmalarımız birer dünya markası olma yolunda her geçen gün daha fazla mesafe kat ediyor. Boydak Holding’in Kayseri’den başlayan yolculuğu, doğru markalaşma stratejisi sayesinde dünyaya açıldı. Biz de sizler gibi çantayla çok dolaştık. Yaşadıklarınızı çok iyi biliyoruz" dedi.

DERYA GÜRERK'E  KAR ORANLARINI İNDİRELİM

Sonra da salonda bulunan Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk'e dönerek, "Derya bey, sanayiciler için kar oranlarını indirelim, Anadolu sanayicisine daha fazla yardımcı olalım. Türkiye Finans ile markalaşma yolunda hareket eden firmaların daima yanındayız.  Anadolu’da faaliyet gösteren firmalara yönelik destekler devam ettiği sürece, Türk markalarının dünya çapında büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Toplantı sonrasında Mustafa Boydak'la Derya Gürerk'i birlikte yakaladık. Boydak'ın "Kar oranlarını indirelim" isteğine "Derya Gürerk ne düşünüyor" diye sorduk. Derya bey, "Zaten biz katılım bankaları arasında en düşük kar oranıyla veren kuruluşuz. Mustafa bey başkan. Kar oranlarını indirelim dediyse ne yapacağız daha da indireceğiz" diye karşılık verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde