Boydak Holding yine karıştı: 3 yönetim kurulu üyesinin görevine son verildi

Boydak Holding yine karıştı: 3 yönetim kurulu üyesinin görevine son verildi

Hakkında ortaya çıkan yolsuzluk iddiaları sonrası istifa eden Boydak Holding Eski CEO’su Ertunç Laçinel’in istifasının ardından bugün, 3 üst düzey yönetim kurulu üyesinin daha görevine son verildi.

Boydak Holding yine karıştı: 3 yönetim kurulu üyesinin görevine son verildi
16px
24px
21.02.2018 11:31
ABONE OLgoogle

Yaklaşık 14 bin çalışanı, binlerce tedarikçi firması ile birlikte Kayseri ekonomisinde dikkat çeken Boydak Holding, yine karıştı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası TMSF’ye devredilen İstikbal, Bellona, Mondi gibi ünlü markaları bünyesinde barındıran Kayseri merkezli Boydak Holding de yeni bir gelişme yaşandı.

BOYDAK HOLDİNG DE SULAR DURULMUYOR

Hakkında ortaya çıkan yolsuzluk iddiaları nedeniyle kısa süre önce Boydak Holding’deki görevinden istifa eden CEO Ertunç Laçinel’in ardından, bugün itibariyle 3 üst düzey yönetim kurulu üyesinin daha görevine son verildi.    Hakkında yolsuzluk iddiası vardı: Boydak Holding CEO’su görevinden ayrıldı

TMSF TARAFINDAN İSTİFALARI İSTENDİ

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fazlı Yıldırım ile Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Doğuş Bektaş ve Resul Memiş’in de TMSF tarafından istifa ettirilerek görevlerinden el çektirildikleri iddia edildi.  Milyon Avroluk zarar! Boydak Holding'ten kötü kokular geliyor

YÖNETİM KURULU ÜYE SAYISI 3 KİŞİYE DÜŞTÜ

Daha önce 6 kişiden oluşan Boydak Holding Yönetim Kurulu üye sayısı, son istifaların ardından 3 kişiye düştü.

Boydak Holding’de yeni başkan ve CEO kim oldu?

Bünyesinde barındırdığı onlarca büyük marka ile birlikte şu an mali değeri milyar dolarları bulan Boydak Holding’i, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güler, CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Baki Ertekin ve diğer Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Emin Sarıoğlu’dan oluşan 3 kişi yönetecek.

Ali Türkaslan/Odatv.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde