Boydak Holding hangi şirketi halka açıyor?

Boydak Holding hangi şirketi halka açıyor?

Şimdiye kadar hiçbir şirketini halka açmayan Boydak Holding'in yeni dönemde bir şirketini halka açmayı planlıyor..

Boydak Holding hangi şirketi halka açıyor?
16px
24px
28.06.2013 15:04
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, Cumhuriyet’in 100. yılı hedefleri doğrultusunda yeni dönem stratejilerini, programını ve bu hedefler doğrultusunda bir dünya markası olmak için çıktığı yolda değiştirdiği logosunu düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaştı.

Çırağan Sarayı’nda düzenlenen toplantı Boydak Holding CEO’su ve İstikbal Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak ve Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık’ın katılımıyla gerçekleşti.

Basın toplantısında Patronlardunyasi.com, Boydak Holding'in yeni dönemde şirketlerini halka açmayı düşünüp, düşünmediklerini sordu.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, şuana kadar grup olarak halka açılmaya sıcak bakmadıklarını söyleyerek, "Şimdiye kadar şirketlerimizi halka açmadık. Çünkü zaten kurumsal bir şirketiz. Zaten özkaynak fazlalığı ile çalışıyoruz. Ancak bir şirketimizi halka açma niyetimiz var. İsmini de ilk defa açıklıyorum. Hes Kablo'yu önümüzdeki dönemde halka açabiliriz" dedi.

Çırağan Sarayı’nda düzenlenen toplantıya Boydak Holding'in 3.ncü nesil jenerasyonda katıldı. Toplantıya Hacı Boydak'ın oğlu, Bellona'nın Anadolu yakası Müdürü Mehmet Boydak ve Memduh Boydak'ın Amerika'da okuyan oğu Berat Boydak da katıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde