Boydak: Hakaretleri aynen iade ediyorum

Boydak: Hakaretleri aynen iade ediyorum

Mustafa Boydak, sosyal medya üzerinden kendisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, eleştirerek hakaret eden bazı çevrelere tepki gösterdi.

Boydak: Hakaretleri aynen iade ediyorum
16px
24px
15.02.2016 05:50
ABONE OLgoogle
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, sosyal medya üzerinden kendisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, eleştirerek hakaret eden bazı çevrelere tepki gösterdi. Boydak, "Kimseye bir şey ispatlamaya ihtiyacım yok. Hakaretleri aynen iade ediyorum" dedi.

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, ülkenin zor günlerden geçtiğini belirtti. Kendisine ait Twitter hesabından açıklama yapan Boydak, "Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Hükümetimize Allah kolaylık versin. Zor zamanlardan geçiyoruz. Ülkemizin selameti için çalışmaya devam. İş dünyası olarak olabildiğince güçlü olacağız. Devletimizin politikalarının arkasındayız. Aman fitnecilerin oyununa gelmeyelim. Türkiye canımız" dedi.

Sosyal medyada kendisi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştiri ve hakaretlerde bulunan bazı çevrelere de tepki gösteren Boydak, şunları yazdı:

"Gün birlik ve beraberlik günüdür. Söylemek istediğim kısaca budur. Cumhurbaşkanımıza çirkin hakaretlerle yurtdışından yazan çizenler nutuk atanlar işiniz zor. Geç kalıyorsunuz bir an önce aklı selime gelin."

Ekonomik değerlendirmede de bulunan Boydak, "Olumsuzluklara rağmen finansal yapımız bu karışık ortamda iyi gidiyor. Avrupa Bankacılık sistemi gelecek için temkinli olmayı gerektiriyor" diye konuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde