Boşanma muamması!

Boşanma muamması!

Geçen yıl nikah masasına oturan Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar boşanıyor mu?

Boşanma muamması!
16px
24px
18.07.2010 23:43
ABONE OLgoogle

Hülya Koçyiğit’in torunu Neslişah Alkoçlar (22) geçen yıl nikah masasına oturduğu işadamı Batu Aksoy ile boşanacağını açıkladı. Babası Ender Alkoçlar ise “Sorunları var ama açılmış bir dava yok” dedi

Hülya Koçyiğit’in torunu, Alkoçlar Otelleri’nin sahibi Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin kızı Neslişah Alkoçlar’ın (22) evliliği çatırdadı. Conrad Otel’in sahiplerinden, Turcas Petrol ve PETKİM Yönetim Kurulu Üyesi Batu Aksoy ile geçen yıl 22 Haziran’da evlenen Neslişah boşanmaya karar verdiğini açıkladı. Aile büyüklerinin araya girmesine rağmen bu kararından vazgeçmeyen Neslişah’ın eşi Aksoy’a “Boşanırken senden tek kuruş istemiyorum ama artık evli kalmak istemiyorum” dediği öğrenildi.

Boşanma davasını geçen hafta açtıklarını söyleyen Neslişah “Anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Aramızda öyle ciddi bir geçimsizlik sorunu yok. Sadece Batu benden çocuk istiyor ama ben kendimi buna hazır hissetmiyorum” dedi. Ancak babası Ender Alkoçlar ise henüz açılmış bir davanın söz konusu olmadığını vurgulayarak şunları söyledi: “Kızımın evliliğinde bir sıkıntı yaşadığı doğru. Ama her yeni evli çiftin yaşadığı klasik sıkıntılar bunlar. Eşim Gülşah’la da evliliğimizin ilk yıllarında buna benzer sorunlar yaşardık. Hatta Gülşah 3 haftada bir benden boşanmak isterdi. Bunlar geçici sorunlar. Şu anda birlikteler ama 15 gün sonra ‘boşanmak istiyoruz’ derler mi bilmiyorum.”

Neslişah Alkoçlar’ın aldığı bu boşanma kararı gerçekleşirse Koçyiğit ailesinde bir gelenek de bozulacak. Çok küçük yaşta evlenen ve evlilikleri hep uzun soluklu olan ailede Hülya Koçyiğit, Selim Soydan ile evliliğinin 42. yılına girerken kızı Gülşah Alkoçlar ise evliliğinde 23. yılı bitirdi.

Özlem Ülkü/Vatan
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde