Boşanan servete konuyor: Dudak uçuklatan nafakalar

Boşanan servete konuyor: Dudak uçuklatan nafakalar

TV8’in patronu Acun Ilıcalı önceki gün 13 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’dan 10 dakika süren duruşma sonunda boşandı.

Boşanan servete konuyor: Dudak uçuklatan nafakalar
16px
24px
14.07.2016 06:30
ABONE OLgoogle
TV8’in patronu Acun Ilıcalı önceki gün 13 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’dan 10 dakika süren duruşma sonunda boşandı. Ilıcalı’nın eski eşine 150 bin TL iştirak nafakası, Miami, Beykoz, Bodrum ve Zorlu Center’da da ev bıraktığı ortaya çıktı. Dudak uçuklatan rakamlar, akıllara boşanırken adeta servet sahibi olan ünlüleri getirdi.

500 BİN DOLAR TAZMİNAT

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 20 ay evli kaldığı Ahu Yağtu’yla boşanırken, bir servet ödedi ve oğlu Kemal’in geleceğini güvence altına aldı. Yılmaz, Kemal için aylık 10 bin TL nafaka, 500 bin dolar tazminat, Yağtu’ya lüks otomobil, Sarıyer ve Şişli’de gayrimenkul vermeyi kabul etti.

EN BÜYÜK TAZMİNATLARDAN BİRİ

Cem Hakko ve 23 yıllık eşi Bettina Machler’ın boşanmaları olaylı olmuştu. Bettina Machler boşanma karşılığı 5 milyon TL nakit, 10 milyon 220 bin TL’lik şirket hissesi ve 1 milyon 752 bin TL değerinde gayrimenkul olmak üzere toplam 17 milyon TL tazminat aldı. Machler, Türkiye’de en büyük tazminatlardan birini kazanmış oldu.

MİLYON DOLARLIK EV

Son eşi Tuğba Coşkun ile 6 yıllık evliliğini bitiren Mehmet Ali Erbil, 4 milyon dolar tazminat ödedi. Bodrum’da bulunan ev Coşkun’da kaldı. 3 milyon dolar değerindeki bir çatı katı daire ile 1 milyon dolar değerinde yeni bir ev alındı ve çiftin oğulları Ali Sadi Erbil adına tescil ettirildi.

REKOR TAZMİNATA RED

Sosyetenin ünlü kadınlarından Feryal Gülman, eşi Kemal Gülman'a 200 milyonluk boşanma davası açmıştı. İki yıl süren davada hakim her iki tarafın da tazminat talebini reddederek; Gülman çiftini boşadı. Feryal Gülman Bebek’teki 60 milyon dolarlık yalıyı almıştı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde