Boş tabutlar tarifsiz acıyı anlattı....

Boş tabutlar tarifsiz acıyı anlattı....

İran'da uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 kişinin cenazesi  İstanbul'a getirildi. Aileler, Atatürk Havalimanı'nda cenazeleri teslim aldı.

Boş tabutlar tarifsiz acıyı anlattı....
16px
24px
14.03.2018 14:26
ABONE OLgoogle

Cenazeler daha sonra Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.  Buradaki işlemlerin tamamlanmasının ardından cenazeler ailere tekrar teslim edildi. Bu sırada kameralara acı bir görüntü yansıdı. Hayatlarını kaybedenlerin getirildiği tabutlar üst üste konuldu...

İran’da uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri, askeri nakliye uçağıyla saat 12.10’da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne getirildi. Mina Başaran’ın nişanlısı Murat Gezer de havalimanındaydı. Cenazeler apronda yakınlarına teslim edildi.

Cenazeler daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze araçlarına alındı. Cenazeler, buradan Yenibosna’daki Adli Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

AİLELER DE ADLİ TIP KURUMU’NA GELDİ

Cenazelerin ardından aileler de Adli Tıp Kurumu’na geldi. Bazı aileler özel araçlarıyla Adli Tıp Kurumu’na girerken, bazıları da yürüyerek içeri girdi. Adli Tıp Kurumu’nun merdivenlerinde bazı yakınların gözyaşı döktüğü görüldü.

CENAZELER AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

İran’da düşen jette hayatını kaybedenlerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan alınıyor. İşlemleri tamamlanan 10 kişinin cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Cenazelerin Adli Tıp Kurumu’ndan alınması sırada kameralara acı bir görüntü yansıdı. Hayatlarını kaybedenlerin getirildiği tabutlar üst üste konuldu. Tabutların üstünde de ölenlerin isimleri yazıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde