Borusan Holding'den 'Borç yapılandırma' iddialarına açıklama

Borusan Holding'den 'Borç yapılandırma' iddialarına açıklama

Borusan Grubu'nun bankalardan borç yeniden yapılandırması istediğine yönelik iddia hakkında Borusan Holding açıklama geldi

Borusan Holding'den 'Borç yapılandırma' iddialarına açıklama
16px
24px
23.05.2018 08:37
ABONE OLgoogle

Borusan Grubu'nun borç yeniden yapılandırması talebiyle bankalara başvurduğu yönündeki iddiaları aktaran sol. org.tr sitesinin haberlerinin ardından Borusan Holding bir açıklama yaptı. 

Ülker ve Doğuş gruplarının ardından bir büyük sermaye grubunun daha borç yeniden yapılandırması için bankalara başvurduğu iddia edildi. 

Borusan grubunun borç yeniden yapılandırması için bankalara başvurduğu iddia kurumdan açıklama geldi..

Dün akşam SoLhaber adlı haber portalında dile getirilen “Borusan da yeniden yapılandırma istedi” iddiası tamamen asılsızdır.

Borusan Grubu bugüne kadar hiçbir banka ile borç yapılandırması kapsamında hiçbir görüşme yapmamıştır.
Grubumuzun böyle bir ihtiyacı da yoktur.

Kim tarafından ileri sürüldüğü belli olmayan bir iddia ile yapılmak istenen toplam cirosu 17,1 milyar TL olan ve 9000 kişiye istihdam sağlayan grubumuza zarar vermektir.

Borusan Grubu geçtiğimiz yıl TL bazında yüzde 32, Dolar bazında yüzde 11 büyümüş ve 1,3 milyar TL tutarında yatırım gerçekleştirmiştir.

Bu yıl da aynı tempoda yatırım yapmaya ve ülkemize insanına, ekonomisine değer yaratmaya devam edecektir.

Borusan Grubu’nun ticari itibarını doğrudan hedef alan bu haber ve devamında sosyal medyada yer alan kurumsal etkileşimlerin tamamına ilişkin kanuni haklarımızın takipçisi olmaya sonuna kadar kararlıyız".

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde