Borsa İstanbul’un iletişim konkurunu kim kazandı?

Borsa İstanbul’un iletişim konkurunu kim kazandı?

28 yıllık İMKB deneyiminin ardından faaliyete başlayan Borsa İstanbul A.Ş., iletişim danışmanı olarak kimi seçti?

Borsa İstanbul’un iletişim konkurunu kim kazandı?
16px
24px
16.04.2013 12:42
ABONE OLgoogle

140 yıllık Sermaye Piyasası geleneğine sahip olan ülkemizde, 28 yıllık İMKB deneyiminin ardından faaliyete başlayan Borsa İstanbul A.Ş., Manifesto’yu iletişim danışmanı olarak seçti.

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren Manifesto, Borsa İstanbul A.Ş.’nin iletişim danışmanı oldu.

Manifesto Titizlikle Yürütülen Konkur Sürecini Başarıyla Tamamladı

Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda İstanbul'un dünyanın en önemli 10 finans merkezinden biri olması yolunda en önemli kurumlardan biri olacak Borsa İstanbul A.Ş.’nin iletişim danışmanlığı hizmetleri için Türkiye’nin önde gelen halkla ilişkiler ve etkinlik danışmanlığı şirketlerinin katılımıyla bir konkur düzenlendi. Borsa tarafından titizlikle yürütülen konkur sürecini başarıyla tamamlayarak ipi göğüsleyen Manifesto, Borsa İstanbul A.Ş.nin iletişim danışmanı olmaya hak kazandı.   

Güçlü Bir Yapıyı Temsil Ediyor

Dünyanın en hızlı yükselen ekonomilerinden Türkiye’de sermaye piyasası kuruluşlarının tek bir çatı altında toplandığı Borsa İstanbul A.Ş., etkin, etkili ve likiditenin yüksek olduğu, büyüyen, güçlü bir yapıyı temsil ediyor.

Manifesto, Borsa İstanbul A.Ş.nin hem yurtiçi hem de yurtdışında halkla ilişkiler ve organizasyon danışmanlığını yapacak, global bir borsa olma yolundaki çalışmalarına katkı sağlayacak.

Borsa İstanbul’a Hizmet Vermekten Gurur Duyuyoruz”

Manifesto CEO’su Selin Bozkurt da, Manifesto olarak, ilkleri yapan, yüzü dünyaya dönük, müşteri memnuniyetini ön plana alan bir anlayışla hizmet verdiklerini belirtti.
Titizlikle yürütülen konkur sürecini başarıyla tamamlayarak Borsa İstanbul’un iletişim danışmanı olduklarını belirten Selin Bozkurt, “Türkiye’nin 2023 hedefi olan 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaşmasında çok önemli, kritik bir rol üstlenecek, İstanbul’un global bir finans merkezi olmasına büyük katkı sağlayacak Borsa İstanbul’a hizmet vermekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.

Selin Bozkurt, kuruluşundan bu yana pek çok ilki gerçekleştiren Manifesto olarak halka açılan ilk Türk İletişim Grubu olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.  

Manifesto kimdir?

Yurt dışında şirket kurarak markasını sınırların ötesine taşıyan ilk Türk iletişim grubu olan Manifesto Grup, PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde, perakende, finans, enerji, otomotiv, inşaat ve turizm sektörlerinde yerli ve yabancı müşterilerine başarılı danışmanlık hizmeti veriyor.

“Müşterilerimiz dünyanın neresindeyse onların yanında yer almalıyız” vizyonuyla yurtdışında Abu Dabi, Dubai, Ras Al Khaimah (Birleşik Arap Emirlikleri), Erbil (Irak), Moskova (Rusya) ve Kahire’de (Mısır) ofisleri bulunan Manifesto Grup, bağımsız iletişim ajanslarının biraraya geldiği dünyanın en büyük iletişim ağı olan Worldcom’un Türkiye’deki temsilcisi. 

Manifesto, global markalar geliştirerek Türkiye’nin itibarını güçlendirmeyi amaçlayan “Turquality” destek programı kapsamında “Marka Yönetim Danışmanlığı” alanında akredite edilen ilk ve tek danışmanlık şirketi oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde