Boris Johnson'ın korona virüs testi negatif çıktı

Boris Johnson'ın korona virüs testi negatif çıktı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın sözcüsü, taburcu edilmeden önce Johnson'a yapılan korona virüs testinin negatif çıktığını duyurdu.

Boris Johnson'ın korona virüs testi negatif çıktı
16px
24px
13.04.2020 16:04
ABONE OLgoogle

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın sözcüsü, geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalana ve hastanede gördüğü tedavisinin ardından taburcu edilen Johnson'ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yayınladı.

Başbakan Johnson'ın sözcüsü, Johnson'a hastaneden taburcu olmadan önce yapılan korona virüs testinin negatif çıktığını açıklayarak, Johnson'ın kırsalda bulunan başbakanlık konutu Chequers'te tedavisine devam edileceğini kaydetti.

Johnson'ın kendisine vekalet eden Dışişleri Bakanı Raab ile haftasonu konuştuğunu söyleyen sözcü, İngiliz liderin hükümet işlerine değil sağlığına odaklandığını söyledi.

Öte yandan sözcü, Johnson'ın henüz yeni taburcu edildiğini ve ne zaman işbaşı yapacağı konusunda sağlık heyetinin tavsiyesini dinleyeceğini belirtti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde