Bomba ihbarı yapılan Avrasya Tüneli trafiğe açıldı

Bomba ihbarı yapılan Avrasya Tüneli trafiğe açıldı

Şüpheli paket ihbarı nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatılan Avrasya Tüneli trafiğe açıldı. İhbarın asılsız olduğu bildirildi.

Bomba ihbarı yapılan Avrasya Tüneli trafiğe açıldı
16px
24px
19.08.2018 19:26
ABONE OLgoogle

Avrasya Tüneli Tüneli çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Polisin, tünelin içerisinde şüpheli bir aracı incelediği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Kontrol Merkezi'nden yapılan açıklamada Avrasya Tüneli'nin çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığı, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları gerektiği bildirildi.   

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Şüpheli paket ihbarı nedeniyle kontrol amaçlı olarak ve tedbiren Avrasya tünelinde trafik akışı her iki yönden geçici bir şekilde durdurulmuştur." denildi.

YENİDEN AÇILDI

Benzini biten motosikletin şüpheli bulunduğu, motosiklet incelenirken Avrasya Tüneli'nin çift yönlü olarak trafiğe kapıldığı öğrenildi. İncelenirken motosiklet sahibinin gelmesi ve incelemede şüpheli bir durum bulunamayınca Avrasya Tüneli trafiğe açıldı.

İstanbul Valiliği'nden son duruma ilişkin yapılan açıklamada,  "Avrasya tünelinde teknik ekiplerce yapılan incelemeler sonucunda ihbar asılsız olduğu anlaşılmış ve trafik akışı yeniden başlatılmıştır" dendi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde