Boğazın en güzel günü yarın

Boğazın en güzel günü yarın

Bosphorus Cup 2016 kapsamında gerçekleştirilen Boğaz Yarışı ile bugün (28 Mayıs Cumartesi) heyecan zirveye taşınıyor.

Boğazın en güzel günü yarın
16px
24px
27.05.2016 12:35
ABONE OLgoogle
Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 kapsamındaki Boğaz Yarışı (28 Mayıs Cumartesi) gerçekleştiriliyor. Dünyanın en hızlı teknelerinden Hydros ve onlarca yelkenlinin boğazda şenlik havası yaratacağı yarışın en iyi seyir noktaları Beşiktaş-Tarabya hattı üzerinde yer alıyor.
 
İstanbul aşıklarının, yelken tutkunlarının ve spor meraklılarının coşkuyla beklediği Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 kapsamında gerçekleştirilen Boğaz Yarışı ile (28 Mayıs Cumartesi) heyecan zirveye taşınıyor.
 
Türkiye’de yelkenciliğin yaygınlaşması amacıyla ORG Sports ile Türkiye Yelken Federasyonu tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen Bosphorus Cup Boğaz Yarışı’nda saatte 40 mil hıza ulaşan Hydros teknesinin de aralarında bulunduğu 100’e yakın göz alıcı yelkenli eşsiz boğaz manzarasında bir festival ortamı yaratacak.
 
Saat 12.00’de Dolmabahçe önünden başlangıç yapan yelkenliler Anadolu Hisarı şamandırası ve Çırağan şamandırası arasındaki hatta dümen kıracak. Boğazın anlık değişen bölgesel akıntıları ve rüzgarları sayesinde heyecanın en üst seviyede olacağı yarışı takip etmek isteyenler için en iyi seyir noktaları Beşiktaş sahili, Ortaköy Meydanı, Akıntıburnu-Arnavutköy, Aşiyan ve Tarabya Koyu olacak. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde