Boğaza deluxe hotel yakında açılıyor

Boğaza deluxe hotel yakında açılıyor

Park Bosphorus İstanbul Hotel şehrin merkezi Taksim Gümüşsuyu’nda, bir döneme damgasını vuran ünlü Park Otel’in temelleri üzerinde yükseliyor.

Boğaza deluxe hotel yakında açılıyor
16px
24px
31.08.2013 16:36
ABONE OLgoogle

CVK Group bünyesinde yer alan Park Bosphorus İstanbul Hotel şehrin merkezi Taksim Gümüşsuyu’nda, bir döneme damgasını vuran ünlü Park Otel’in temelleri üzerinde yükseliyor.

İstanbul Boğazı’na nazır tarihi Park Otel’in, kentin merkezi Taksim Gümüşsuyu’nda yer alan arazisi üzerinde yeniden yükselen Park Bosphorus İstanbul, eşsiz manzarası, her biri özel olarak tasarlanmış ve büyüklükleri 30 m2 ile 150 m2 arasında değişen toplam 600 odası ile şehrin vazgeçilmezi olacak.

Park Bosphorus İstanbul Hotel, 137 bin metrekarelik arazi üzerinde toplam 4 bin 500 m2’lik teras, 6 farklı konseptte hazırlanan yiyecek içecek bölümleri, 8 bin 500 m2 SPA, Wellness ve Fitness merkezi ile 2013 yılının son çeyreğinde kapılarını açacak.

CVK grubunun ikinci oteli olacak Park Bosphorus İstanbul, Türkiye’nin en büyük SPA alanlarından biri ile ziyaretçilerine Tarihi Park Otel’in efsaneleşen misafirperver ruhunu tüm detayları ile sunacak.

Deluxe Hotel Kavramını Yeniden Yorumlayacak

Park Bosphorus İstanbul Hotel, sadece bir otel değil aynı zamanda Avrupa’nın en büyük seyir terası, lüks restoranları, cafeleri ile bir yaşam merkezi olacak. Otelcilikte hizmet kalitesinin en üst sınırını simgeleyen “Deluxe Hotel” kavramını yeniden yorumlayan Park Bosphorus İstanbul Hotel, özel VIP servisleri, seçkin hizmet kalitesi ile  otelcilik anlayışına  farklı bir  bakış açışı getirecek.

Çevre Dostu Hotel

Park Bosphorus İstanbul Hotel’in yapımında, sürdürülebilirlik ve çevre dostu özellikleri ifade eden  “Yeşil Otel” kriterlerinin büyük bölümüne azami özen gösterildi. Sadece tasarım değil, uygulama anlamında da çevrecilik adına gerekli tüm çalışmaların yapıldığı Park Bosphorus İstanbul Hotel’de, teknolojik alt yapı, su ve enerji tasarrufu standartları, çevreye zararlı maddelerin ve atık miktarının azaltılması standartları uygulanacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde