Bodyguard terörü devam ediyor! Kadınları yerlerde sürüklediler

Bodyguard terörü devam ediyor! Kadınları yerlerde sürüklediler

 İnsanlar, Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen'e ait Emirgan'daki La Boom ve Gizli Kalsın adlı mekanlara gitmeye artık neredeyse korkacak.

Bodyguard terörü devam ediyor! Kadınları yerlerde sürüklediler
16px
24px
08.01.2018 08:34
ABONE OLgoogle

 İnsanlar, Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen'e ait Emirgan'daki La Boom ve Gizli Kalsın adlı mekanlara gitmeye artık neredeyse korkacak. Zaten bence artık kimse gitmesin; siz de çocuklarınızı gitmemeleri için uyarın! Baksanıza gün geçmiyor ki mekandan bir vukuat haberi gelmesin! Mekanda yılbaşı arifesinde de Galatasaray Spor Kulübü Eski Futbol Komitesi Başkanı Haldun Üstünel'in geçen yıl Mart'ta vefat eden ağabeyi Kerim Üstünel'in oğlu Ömer'i darp ettiklerini öğrendim.

TEYZESİNİ VE ENİŞTESİNİ YERLERDE SÜRÜKLEMİŞLER

İki kız arkadaşı ile mekana gitmek için öncesinde rezervasyon yaptıran Ömer Üstünel, kapıya gittiğinde "Yer yok" diyen bodyguard'lar tarafından geri çevrilmiş. Hakkını aramaya çalışırken de, bodyguard'lar tarafından tartaklanıp darp edilmiş. Ömer Üstünel, yakında olan teyzesi ve eniştesi Eda-Tolga Koyuncu'dan yardım istemiş istemesine ama istediğine bin pişman olmuştur herhalde.

Çünkü Ömer'e yardıma giden Koyuncu çifti de bodyguard'ların tekme-tokatlarından nasiplerini almış, resmen yerlerde sürüklenmişler. Kelimenin tam anlamıyla 'yuh' diyorum! Bu arada öğrendim ki, Ömer Üstünel ve Koyuncu çifti darp raporu alıp Gizli Kalsın'da kendilerini darp edenler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuş. Hiç sanmıyorum ama umarım gerekli cezayı alırlar!!!

BODYGUARD TERÖRÜNE KİM 'DUR' DİYECEK?

Benim merak ettiğim, neden bütün olaylar Gizli Kalsın'da oluyor. Eğlenmek için mekana giden insanlar, eğlenmek yerine dayak yiyip evlerine dönüyor! Resmen terör estiren bodyguard'lar sürekli müşteri dövüyor ve neden hiç kimse buna 'dur' demiyor?

Bülent Cankurt / Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde