Bodrum'un konuştuğu yat kimin çıktı?

Bodrum'un konuştuğu yat kimin çıktı?

Mert Vidinli, Bodrum’a gelen lüks yatın kime ait olduğunu yazdı.

Bodrum'un konuştuğu yat kimin çıktı?
16px
24px
08.08.2017 16:22
ABONE OLgoogle

Sabah gazetesi yazarı Mert Vidinli, Bodrum’a gelen lüks yatın kime ait olduğunu yazdı. Vindili’nin yazdığına göre, 80 milyon dolarlık yatın sahibi Meksika'nın en popüler televizyon kanallarından TV Azteca'nın sahibi Ricardo Salinas Pliego.

Mert Vidinli’nin yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Geçtiğimiz cuma günü Yalıkavak Marina'ya 72 metrelik Azteca isimli bir süper yat yanaştı. Bakınca ürperiyor insan; bu bir tekne değil, yüzen şehir! 80 milyon dolarlık yatın önünde fotoğraf çektirmek isteyenleri görmeliydiniz. Bu süper yat hakkında bolca tahmin yürütüldü.

Ben merakınızı gidereyim sevgili okurlarım; bu yüzen şehir Meksikalılar'a ait. İçinde bir şehir dolusu insan konaklıyor. Sahibi ise Ricardo Salinas Pliego...

Kendisi Meksika'nın en popüler televizyon kanallarından TV Azteca'nın sahibi. Mekancılar, hafta sonu boyunca Yalıkavak'ı kalkındıran bu teknedeki konuklar için bol bol popüler Meksika şarkıları çaldılar.

Unutmadan; yattaki Meksikalılar, cumartesi gecesi eğlenmek için gittikleri mekandaki tekila stoklarını tüketmişler.

Gecenin sonunda kendi teknelerinden içki getirtmişler.

Vay be!”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde