Bodrum Maça Kızı'nda 'kazık rekoru' kırıldı! 112 Bin TL

Bodrum Maça Kızı'nda 'kazık rekoru' kırıldı! 112 Bin TL

Bodrum, bu sekiz kişiyi konuşuyor. Geçtiğimiz hafta Türkbükü’ndeki bir mekana giden sekiz kişilik grup, sabahtan gece yarısına kadar yedi içti. Toplam hesap 112 bin TL’ydi.

Bodrum Maça Kızı'nda 'kazık rekoru' kırıldı! 112 Bin TL
16px
24px
28.07.2020 14:03
ABONE OLgoogle

Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre sosyete ve magazin dünyasının uğrak noktası Bodrum, bu haberle çalkalanıyor...

Kulaktan kulağa yayılan dedikoduya göre; geçtiğimiz hafta Bodrum Türkbükü'nde adisyon rekoru kırıldı. Hepsi yurt dışında yaşayan Türk sosyetiklerden oluşan sekiz kişilik bir grup, Maça Kızı'na saat 13.00 gibi giriş yaptı.

Yiyeceklerle masayı donatan ve en pahalı içkileri sipariş eden grup, mekanda akşam yemeği de yedi. Geç saatlere dek Maça Kızı'nda kalan gruba 112 bin TL'lik hesap geldi. Bunu duyanlar, "Bu hesap bize gelse hemen 112 Acil Servis'i ararız" demekten kendilerini alamadı.

LAHMACUN OUT ÇİĞ KÖFTE IN

Yaklaşık son beş yıldır Türkbükü plajlarında lahmacun modası vardı. Özellikle Maça Kızı'nın 78 TL'lik lahmacun olay yarattı.

Bu sene ise Türkbükü'nde güneşin altında çiğ köfte yeme trend oldu. Sosyetenin burun kıvırdığı çiğ köfteler, popüler mekanda kapış kapış gidiyor...

Herkesin merak ettiği bu sekiz kişilik grup içerisinde 2012 yılında Faber-Castell'in varisi Charles von Faber Castell ile evlenen Melisa Faber Castell ve kendisi gibi yılın büyük kısmını yurt dışında geçiren arkadaşlarının olduğu iddia ediliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde