Bir milyon kişinin parası postaya takıldı

Bir milyon kişinin parası postaya takıldı

Temmuz ayı sonunda yapılması planlanan üçüncü KEY ödemelerine ilişkin çalışmalar postaya takıldı.

Bir milyon kişinin parası postaya takıldı
16px
24px
02.08.2010 04:59
ABONE OLgoogle

Temmuz ayı sonunda yapılması planlanan üçüncü KEY ödemelerine ilişkin çalışmalar postaya takıldı. Ödemelerin Ramazan ayı içinde yapılması planlanıyor

Üçüncü KEY ödemeleri gün sayıyor. Daha önce, temmuz ayı sonunda yapılması planlanan üçüncü KEY ödemesi, bazı kamu kurumlarının hak sahiplerine ilişkin bilgileri posta aracılığıyla göndermesi nedeniyle ağustos ayına kaldı. Üçüncü KEY ödemelerinden yararlanacak kişilerin listelerinin teslim edilmesi de bu nedenle gecikti. Ancak postayla gelen evrakların kontrol edilmesi işlemi de tamamlandı. Tasfiye Halindeki Emlak Bankası, üçüncü KEY ödemesinden yararlanacak kişilerin isimlerini ve alacakları tutarları ödemeyi gerçekleştirecek olan Emlak Gayrimenkul’e teslim etti.

BİR MİLYON KİŞİ YARARLANACAK

Emlak Gayrimenkul de listeleri Resmi Gazete’de yayınlayarak ödemelere Ramazan ayında başlayacak. Son gelen evraklarla birlikte, üçüncü KEY ödemesinden yararlanacak kişi sayısı da arttı. Daha önce 1 milyon hak sahibinden oluşan liste, son gelen bilgilerle birlikte 1 milyonu aştı.

Yetkililer, üçüncü KEY ödemelerine ilişkin listelerin son kontrollerinin ardından Resmi Gazete’de yayınlanacağını belirterek, ödemelerin Ramazan ayı içinde gerçekleştirileceğini bildirdiler. KEY ödemeleri kapsamında, hak sahiplerine 2008 yılının temmuz ayında ve 2010 yılının mart ayında iki ayrı ödeme yapılmıştı.

Hüseyin Özay/Star

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde