Bir holding daha bankalarla masaya oturdu…

Bir holding daha bankalarla masaya oturdu…

İsmini paylaşmayacağımız bu holdingin enerji, gayrimenkul, sağlık, şehir hastaneleri, uluslararası müteahhitlik işlerinin olduğunu belirtmekle yetinelim.

Bir holding daha bankalarla masaya oturdu…
16px
24px
25.05.2018 12:36
ABONE OLgoogle

Döviz kurları oldukça hareketli. Dolar geçen hafta 4.50 TL’yi gördü. Türk Lirası’nın değer kaybı haliyle şirketlerin bilançolarını bozmaya başladı. Dergi olarak bu tür haberleri yaparken öncelikle hem şirketleri hem de ülke ekonomisini düşünüyoruz.

Manipülasyona ve spekülasyona yer vermemek için ince eleyip sık dokuyoruz. Duyduğumuz bilgileri birkaç yerden çek etmeden de yazmamaya çalışıyoruz. Yazarken de açık açık ismini yazmıyoruz ki piyasada kötü niyetliler durumdan vazife çıkartıp şirketin üzerine gitmesinler. 

Son dönemlerde bazı büyük grupların borç yapılandırmasına gittiğini biliyoruz.

Ülker markasının sahibi Yıldız Holding, Doğuş Holding başta olmak üzere Türkiye’nin önemli gruplarının borç yapılandırma haberlerini bu sayfalarda okudunuz. Yine ismini yazmadık ama Türkiye’nin önemli üç büyük grubunun daha aynı yolda oldukları bilgisini de paylaştık. Şimdi yine aynı yolu izleyeceğiz. Dev bir holding daha bankalarla yapılandırma için masaya oturdu

 Türkiye’nin önemli holdinglerinden birinin daha borç yapılandırması için bankalarla masaya oturduğunu, büyük oranda da anlaşmanın sağlandığını duyduk. 

İsmini paylaşmayacağımız bu holdingin enerji, gayrimenkul, sağlık, şehir hastaneleri, uluslararası müteahhitlik işlerinin olduğunu belirtmekle yetinelim. Bu tür haberler geldikçe yazmaya devam edeceğiz…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde