Bir hafta oldu! Bordan dezenfektandan haber yok!

Bir hafta oldu! Bordan dezenfektandan haber yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Bakanı Dönmez’in, bordan dezenfektan üretildiğini söylemesi üzerine, “Bize de gönderin ama elimizi mahvetmesin ha!” dedi. Ancak bir hafta geçmesine rağmen dezenfektandan haber yok!

Bir hafta oldu! Bordan dezenfektandan haber yok!
16px
24px
01.04.2020 14:00
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen hafta bazı bakanlara telekonferans yöntemiyle görüşerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bordan dezenfektan üretildiğini söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e “El dezenfektanı hakikaten bu işi gördüğüne (virüsü öldürdüğüne) göre çok ciddi bir reklam kampanyasına girip şu dezenfektanla bu açığı kapayalım” talimatı verdi. Erdoğan, “Siz bundan bize de gönderin. Ama bana bak elimizi mahvetmesin ha!” esprisini yaptı.  Erdoğan'dan dezenfektan talimatı: Reklam kampanyasına girip açığı kapayalım
‘Kampanya yapalım’

Dönmez görüşmede Erdoğan’a, bordan yapılan el dezenfektanı ile ilgili bilgi verdi. Erdoğan’dan da “Bu el dezenfektanı hakikaten bu işi gördüğüne göre çok ciddi bir reklam kampanyasına girip şu dezenfektanla bu açığı kapayalım” talimatı geldi. “Siz bundan bize de gönderin. Ama bana bak elimizi mahvetmesin ha!” esprisini yapan Erdoğan, daha sonra dezenfektanın denenmesini istedi. Dönmez’in dezenfektanı denemesi ve “denedik çok güzel” demesi üzerine, Erdoğan, “Fatih Bey deniyor da nasıl yapacağını bilmiyor ya, kuralara uygun değil” diyerek bizzat ellerin nasıl yıkanacağını gösterdi.  Enerji Bakanı Dönmez: Bor katkılı el dezenfektanında seri üretim başlıyor
Ardından sosyal medyadan açıklama yapan Dönmez de, “Kovid-19 tedbirleri kapsamında enerjide kesintisiz hizmet için attığımız adımları Cumhurbaşkanımıza arz ettik. Talimatlarıyla, Ar-Ge çalışmasını tamamladığımız bor katkılı el dezenfektanının seri üretimine başlıyoruz. En kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” bilgisini verdi.

BİR HAFTA OLDU, AÇIKLAMA YOK

Ancak açıklamaların üzerinden neredeyse bir hafta geçmesine rağmen bordan dezenfekteyle ilgili ne bir kampanya ne de bir açıklama yok. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde