Bir derici daha mağazayı kapattı!

Bir derici daha mağazayı kapattı!

Çok yüksek kiralar yüzünden birçok ünlü marka ya mekan küçülttü ya da caddeden çıktı.

Bir derici daha mağazayı kapattı!
16px
24px
31.01.2020 15:58
ABONE OLgoogle

Bağdat Caddesi, İstanbul’un en önemli alışveriş caddelerinden biridir ve birbirinden ünlü markalara, mekanlara ev sahipliği yapar. Ancak son zamanlarda caddeden çıkan çıkana.

Çok yüksek kiralar yüzünden birçok ünlü marka ya mekan küçülttü ya da caddeden çıktı. Ancak şunu da belirtelim; bazı markalar kiraların makul seviyelere düşmesiyle tekrar caddeye döndüğünü duyuyoruz.

Caddeyi bilenler hatırlayacaktır. Yaklaşık 15 yıldır Göztepe Bağdat Caddesi’nde bir deri mağazası vardı. RRM Deri’den söz ediyoruz. 2006’da Rana ve Resa Mutlu tarafından kurulan RRM Deri özgün tasarımları ile biliniyor.

Firma, açıldığından bu yana Türkiye’nin en prestijli ve tercih edilen deri dış giyim markalarından biri olarak kabul ediliyor. Üretimlerini sadece kendi mağazalarında satmadılar; dünyaca ünlü markalara da ayakkabı, deri giyim, kürk, çanta ve aksesuar üretimi yaptılar.

RRM, kadınlar için özel tasarım deri koleksiyonlarının yanı sıra erkekler için de özel tasarlanmış deri ürünleri ve aksesuarları üretti ve bunlarla dünya çapında ün yaptı.

Birinci sınıf el işçiliği üretimleri ve kişiye özel tasarımlarıyla öne çıktılar. Ancak geçen hafta Bağdat Caddesi’nden geçerken bu ünlü mağazanın kapandığını gördük.

Öğrendiğimize göre binanın mülkiyeti RRM Deri’ye aitmiş. Bina kiraya verilmiş. RRM Deri ise şimdilik satışlarını e-ticaret yoluyla devam edecekmiş. İlerleyen zamanlarda tekrar mağaza açılacakmış. RRM müşterilerine duyurulur…

Para Dergisi

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde