Bir ay sonra evlenecekti... Mina Başaran son fotoğrafını böyle paylaşmıştı

Bir ay sonra evlenecekti... Mina Başaran son fotoğrafını böyle paylaşmıştı

İran'da düşen uçağın Başaran Holding'e ait olduğu açıklanmıştı. Uçakta bulunanların ise Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve bekarlığa veda için birlikte olduğu kız arkadaşları olduğu ortaya çıktı.

Bir ay sonra evlenecekti... Mina Başaran son fotoğrafını böyle paylaşmıştı
16px
24px
11.03.2018 19:49
ABONE OLgoogle

Bu akşam saatlerinde İran'dan gelen bir son dakika haberiyle tüm Türkiye sarsıldı. Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a giden bir özel jetin İran'ın dağlık bölgesinde düştüğü haberi gelmiş, bundan kısa bir süre sonra ise uçağın Başaran Holding'e ait olduğu açıklanmıştı. Uçakta bulunanların ise Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve bekarlığa veda için birlikte olduğu kız arkadaşları olduğu ortaya çıktı.

İran’dan gelen üzücü kaza haberinin arkasından ise bir dram çıktı…

Kazadan yaklaşık 1 saat sonra uçağın Başaran Holding’e ait olduğu ve uçakta bulunan 3’ü mürettebat toplam 11 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Uçakta Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran'ın olduğu, 7 arkadaşı ile tatil için gittiği Dubai’den dönüyorlardı. Mina Başaran'ın evlenmeden önce arkadaşlarıyla birlikte tatile çıktığı öğrenildi.

TÜRKİYE'DEKİ İLK ÖLÜMLÜ İŞ JETİ KAZASI

Bir ay sonra evlenmeye hazırlanan Mina Başaran’ın kız arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yaptığı ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden dönüşte kaza yaptıkları kaydedildi.

11 kişinin hayatını kaybettiği bu kaza, Türk sivil havacılığındaki ilk ölümlü iş jeti kazası oldu.

Uçakta bulunan Hüseyin Başaran’ın kızı Mina’nın bekarlığa veda partisi düzenlediği ve 7 arkadaşıyla birlikte olduğu belirtildi. Başaran Holding’te görevli olan Mina Başaran, 28 yaşındaydı.

Genç kadının arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi için arkadaşlarıyla Dubai’ye gittiği açıklanırken, Mina Başaran’ın kazadan saatler önce arkadaşlarıyla çekilen fotoğraflarını sosyal medya platformlarına yüklediği görüldü.

Uçakta bulunan Hüseyin Başaran’ın kızı Mina’nın bekarlığa veda partisi düzenlediği ve 7 arkadaşıyla birlikte hafta sonunu Dubai’de geçirdiği belirtildi.

Uçakta bulunan yolcular arasında Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay bulunduğu belirtilirken kaptan pilotun Beril Gebeş olduğu açıklandı.

Başaran Holding’e ait çift motorlu Challenger 604 tipi uçak Kanadalı Bombardier imzası taşıyor ve 12 kişilik yolcu kapasitesi var.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde