Bir alışveriş merkezi daha el değiştirdi…

Bir alışveriş merkezi daha el değiştirdi…

Son zamanlarda el değiştiren alışveriş merkezlerine bir yenisi daha eklendi

Bir alışveriş merkezi daha el değiştirdi…
16px
24px
30.06.2016 11:32
ABONE OLgoogle
Projesi METRO PROPERTIES tarafından geliştirilen, Körfez Mahallesi bölgesinde bulunan ve 2000 yılında hizmete açılan Real İzmit Alışveriş Merkezi’nin, 24 Haziran 2016 tarihinde NOT Gayrimenkul Yatırım İnş. Tur. Dan. San. Tic. Ltd. Şirketi’ne satışı gerçekleşti.

METRO PROPERTIES Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Genel Müdürü ve Asya Bölge Müdürü Gündüz Bayer, METRO PROPERTIES’in Türkiye’deki yatırımlarını değerlendirerek:

“Real Hipermarketler Zinciri’nin, 2014 yılında Türkiye’de Beğendik Grup’una gerçekleşen satışının ardından yapılan stratejik değerlendirmeler sonucunda, METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi’nin de satışına karar verildi. Böylece faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu.

Buna paralel olarak, mevcut portföyümüzün geliştirilmesi için önümüzde çok önemli fırsatların olduğunu düşünüyoruz. Değişen zaman ve trendlere göre, sektördeki gelişmeleri doğru okuyup alışveriş merkezlerimizin başarısını ihtiyaçlara ve tüketici beklentilerine uygun olarak değerlendiriyoruz. M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin 2017 yılında hayata geçirilecek olan büyüme ve yenilenme projesine yaptığımız yatırım da bunun en güzel örneğidir,” dedi.

Real İzmit Alışveriş Merkezi

İnşaat Alanı : 26.467 m2
Kiralanabilir Alan : 19.393 m2
Mağaza Sayısı : 29
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde