Binası yıkılanlar sokakta, Arda Turan Cennet'te tatilde...

Binası yıkılanlar sokakta, Arda Turan Cennet'te tatilde...

İstanbul’da yaptığı inşaatın yanındaki apartmanın çöken futbolcu Arda Turan Bodrum’da tatil yaparken görüntülendi

Binası yıkılanlar sokakta, Arda Turan Cennet'te tatilde...
16px
24px
25.07.2018 14:36
ABONE OLgoogle

İstanbul Beyoğlu'nda altındaki toprak boşan bina çökme tehlikesi ile karşı karşıya. Binada yaşayanlar tahliye edilirken gözyaşlarına boğuldu.

Beyoğlu İmrahor Caddesi üzerinde temel açma çalışması sırasında oluşan toprak kayması nedeniyle 4 katlı binada çöktü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sütlüce'deki çöken binayla ilgili flaş gelişme! Arda Turan'dan açıklama geldi

Polis ekipleri, bina yakınındaki caddeyi trafiğe kapatırken, çevrede güvenlik önlemi aldı. 

7 dairenin olduğu binada yaşayanlar tahliye edilirken, çevredeki diğer binalar da tedbir amacıyla boşaltıldı. Belediye ekipleri tarafından binalara verilen Elektrik, doğalgaz ve su akışı kesildi. Binada yaşayanlar tahliye edilirken gözyaşlarına boğuldu.

ARDA İSE TATİLDİ

Bodrum’un Cennet Koyu’naDemirlediği ve yeni aldığı lüks teknesinde hamile eşi Aslıhan Doğan ile tatil yapan Arda Turan önceki gün aynı koyda teknesi bulunan Başakşehir futbol takımından arkadaşı Emre Bölezoğlu ve ailesi ile denize girdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde