Binali Yıldırım'ın Ak Parti'de yeni görevi belli oldu

Binali Yıldırım'ın Ak Parti'de yeni görevi belli oldu

AKP Genel Başkanlığı görevini pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bırakan Başbakan Binali Yıldırım AKP Grup Başkanlığı görevine getirildi. Yıldırım 300 vekilin oyuyla bu göreve getirildi.

Binali Yıldırım'ın Ak Parti'de yeni görevi belli oldu
16px
24px
24.05.2017 09:43
ABONE OLgoogle

AKP Genel Başkanlığı görevini pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bırakan Başbakan Binali Yıldırım AKP Grup Başkanlığı görevine getirildi. Yıldırım 300 vekilin oyuyla bu göreve getirildi. Oylamaya Ahmet Davutoğlu dahil 16 milletvekili katılmadı.

Başbakan Binali Yıldırım, AKP Grup Başkanı oldu. Başbakan Binali Yıldırım, 300 milletvekilinin oyu ile seçildi.

Toplantının bir diğer önemli gündemi ise 50 kişilik MKYK'nın ardından, merakla beklenen MYK olacak. Bugün, yeni MYK'nın da açıklanması bekleniyor.

MYK sürecine paralel olarak, Bakanlar Kurulu'ndaki değişikliğin de açıklanabileceği ihtimaller arasında gösteriliyor. Kabine revizyonu için konuşulan bir diğer gün ise, cuma günü.

16 MİLLETVEKİLİ MAZERETLİ OLDUKLARI İÇİN OYLAMAYA KATILMADI


 316 milletvekili bulunan AKP'de oylamaya 300 milletvekili katıldı. 16 vekil mazeretli ve yurt dışında oldukları için oylamaya katılmadı. Ahmet Davutoğlu da bu vekiller arasında yer aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde