Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu törende karşılaşınca ne yaptı?

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu törende karşılaşınca ne yaptı?

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı anma töreninde Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu karşılaştı.

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu törende karşılaşınca ne yaptı?
16px
24px
17.04.2019 11:06
ABONE OLgoogle

Özal için Anıt Mezar'da düzenlenen törene katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ayrılırken CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu mezara geldi.

Bu sırada vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım'ı gören İmamoğlu yanına gitti. İmamoğlu ile Binali Yıldırım tokalaştı.

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimini kazanan Ekrem İmamoğlu, bugün birleştirme tutanağının netleşeceğini belirterek "Bu netleştiği an mazbatanın bir anlamı kalmıyor. Yani nikah kıyıldı, nikah defteri veriliyor" dedi.

 Ekrem İmamoğlu, ölüm yıl dönümü nedeniyle Turgut Özal'ın kabrini ziyaret etti.

Burada gündeme dair açıklamalarda bulunan İmamoğlu, şunları söyledi: 

"Kısmet oldu, böyle bir gün çalışırken inşaatımızda bir seçim döneminde konvoyun önünde durdum. İlk karşılaşmamız öyle olmuştu. Trabzon'un sahilinde yüz yüze hatırlıyorum. Ruhu şad olsun. 12 Eylül sonrasında yeniden göreve gelme sürecinde mücadele etmiş birisi. Dünyaya farklı bir bakış açısı. Rahmetli Özal siyasetin paradigmalarını değiştiren farklı bir boyut kattı. Bugüne baktığımızda aslında ne yazık ki bazı benzer şeyler yaşıyoruz.

KİMSE KAÇAMAZ!

İmamoğlu, "Binali Yıldırm'la karşılaştınız sanırım" sorusuna, "Binali Yıldırım'ı gördüm, inseydi onu kucaklardım da. Hiç kimse kaçamaz kucaklayışımdan" diye cevap verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde