Bimeks o ünlü mağazasını da kapattı..

Bimeks o ünlü mağazasını da kapattı..

Son dönemlerde Bimeks’le ilgili yeni gelişmeler oluyor. Bimeks’in İstanbul’daki büyük mağazalarından biri Yenibosna’daki Koçtaş’ın altında bulunuyordu.

Bimeks o ünlü mağazasını da kapattı..
16px
24px
13.07.2017 09:56
ABONE OLgoogle

2016 sonunda Bimeks ile ilgili bir kulis yazmıştık. Bimeks tüketici elektroniği perakendeciliği alanında faaliyet gösteren önemli kuruluşlardan biri. Mağazalarında televizyondan bilgisayara, mutfak araç gereçlerinden cep telefonlarına çeşitli ürünler satılıyor.

Sektörün önemli zincirlerinden biri olan Bimeks’in mağazalarındaki ürün sayısındaki düşüşü yazmıştık. Bazı AVM’lerden çıktığını da bu haberde belirtmiştik.

Bimeks yönetimi, “Bimeks’te neler oluyor?” başlığıyla verdiğimiz kulis haberimize uzunca bir açıklama göndermişti. Açıklama, bizim haberi yalanlamıyor, özetle neden bu haberi yayınladınız deniyordu. Biz de sorumlu gazetecilik gereği açıklamayı virgülüne dokunmadan yazdık.

Aradan bir ay geçmeden kulis haberimizi doğrular bir gelişme oldu. Bimeks, KAP’a yaptığı açıklamada, bankalar ve leasing şirketleri nezdindeki finansal borçlarını, bir yılı ödemesiz altı yıl vadeli olarak yapılandıran refinansman paketine ilişkin mutabakat zaptının, banka ve finansal kuruluşlar tarafından imzalandığını duyurdu.

Biz kulis haberlerini yazıp bırakmıyoruz. Fikri takibi önemsiyoruz. Son dönemlerde Bimeks’le ilgili yeni gelişmeler oluyor. Bimeks’in İstanbul’daki büyük mağazalarından biri Yenibosna’daki Koçtaş’ın altında bulunuyordu.

Bulunuyordu diyoruz çünkü burası geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız kapandı. Mağazada şu anda sadece güvenlik sorumluları bulunuyor.

Duyduğumuza göre, Bimeks yeniden yapılanma çerçevesinde en büyük mağazalarından biri olan Yenibosna mağazasını kapatmış. 

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde