Bilet kuyruğuna giren Bakan Yıldırım'a Twitter'dan övgü

Bilet kuyruğuna giren Bakan Yıldırım'a Twitter'dan övgü

Twitter ve Facebook kullanmadığı için eleştirilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a Twitter'dan övgü yağıyor.

Bilet kuyruğuna giren Bakan Yıldırım'a Twitter'dan övgü
16px
24px
06.01.2012 11:54
ABONE OLgoogle

Övgü, Twitter hesabı olmadığı için değil, uçak yolculuğu sırasında VIP'ı kullanmayarak, sıradan vatandaşlar gibi iç hattı kullanarak seyahat etmesinden kaynaklanıyor.

Bakan Yıldırım, rahat günlerinde zaman zaman korumasız ve bilet kuyruğuna geçerek seyahat ediyor. Bu davranışı vatandaştan büyük ilgi görüyor. Yıldırım, 1 Ocak'ta oğlu Erkan Yıldırım ile birlikte Ankara'dan İstanbul'a giderken VIP yerine iç hatları kullanmayı tercih etti. Bilet kuyruğuna girdi, biletini aldı. Vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Bakanı bilet kuyruğunda gören yolcular ise fotoğrafını çekerek twit attı. Twit'teki bazı yorumlar şöyle: "VIP'den geçeceği yerde sıra bekleyen Ulaştırma Bakanı'nın neden başarılı olduğunu anlamak mümkün, disiplin, görüş ve uygulama."

"Ulaştırma Bakanı Ankara uçağına binerken bizler gibi normal sırada bekleyerek geçti. Tebrikler." "Bir konu vardı sohbet ettik ve görüşlerimi aktardım; samimi ve temennilerini aldım, süper bir insan Ulaştırma Bakanı."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde