Big Chefs Restaurant'da silahlı saldırı: 1 kişi öldü

Big Chefs Restaurant'da silahlı saldırı: 1 kişi öldü

İstanbul Anadolu Hisarı'nda bulunan Big Chefs Restaurant'da silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Big Chefs Restaurant'da silahlı saldırı: 1 kişi öldü
16px
24px
30.01.2017 17:01
ABONE OLgoogle

AKP eski meclis üyesi Lale Çulpan Enç'in sahibi olduğu Anadoluhisarı Big Chefs Restaurant'ta 12 yıl önce babasını öldüren şahsı görünce silahına sarılan kişi intikam aldı.

Saldırı, AKP eski meclis üyesi Lale Çulban Enç’in mülk sahibi olduğu Beykoz Anadolu Hisarı’ndaki Big Chef Restoran’da saat 16.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, restorana giden Mehmet Ali Büyüksarıalioğlu, arkadaşlarıyla yemek yedi. Daha sonra sigara içmek için restoranın açık bölümüne geçti.

Bu sırada içeriye giren bir kişi peş peşe ateş etti. Büyüksarıalioğlu, açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Büyüksarıalioğlu ve cam kırıkları sebebiyle yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Silah seslerini duyan çevredeki polis ekipleri kısa sürede olay yerine geçti. Saldırgan, gözaltına alınırken, Ümraniye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sarıalioğlu hayatını kaybetti.

Yaralanan kişiler Kavacık Medistate Hastanesi'ne kaldırılırken, vurulan kişinin ise hayatını kaybettiği öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde