Beymen, yılbaşına özel corner oluşturdu

Beymen, yılbaşına özel corner oluşturdu

Beymen, geçen yıl yılbaşı öncesinde kurumsal firmalara yönelik satışını iki kat artırmıştı.

Beymen, yılbaşına özel corner oluşturdu
16px
24px
23.12.2011 15:33
ABONE OLgoogle

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte firmaların kurumsal müşterilerine sundukları hediye seçenekleri de raflardaki yerini almaya başladı. Bu konuda en iddialı şirketlerden biri de kuşkusuz Beymen...

Beymen, geçen yıl yılbaşı öncesinde kurumsal firmalara yönelik satışını iki kat artırmıştı. Yılbaşı öncesi yapılan alışverişlerin ciddi bir büyüklüğe ulaşması, firmayı bu yıl daha farklı bir uygulamaya yöneltmiş. Bu potansiyeli değerlendirmek isteyen Beymen, bu yıl hem ürün yelpazesini genişletmiş hem de Beymen, Beymen Home ve Beymen Blender mağazalarında sırf yılbaşı için corner’lar oluşturmuş. Bu bölümde eşarptan çantaya, gümüş kaplama ürünlerinden ev aksesuarlarına ünlü markalara ait yüzlerce ürün bulunuyor. Beymen Satış Direktörü Özgür Bügü, bu yıl da önceki yıla göre iki kat fazla satış hedeflediklerini belirtiyor.

Fiyatlar tüm mağazalarda aynı. Ancak kurumsal firmalara alım tutarına göre standart indirim yapılıyor. Bügü, hediye seçimi konusunda mağazalarda danışmanlık hizmeti verecek uzman bir ekip kurduklarını söylüyor. Mağazaya gitmeye vakti olmayanlara Beymen’in internet sitesinden de hizmet veriliyor.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde