Beşiktaşlılardan 'İmamoğlu’na mazbatayı ver' tezahüratı

Beşiktaşlılardan 'İmamoğlu’na mazbatayı ver' tezahüratı

Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir ile oynadığı maç öncesi ve esnasında siyah-beyazlı taraftarlar, Ekrem İmamoğlu lehine tezahüratlarda bulundu.

Beşiktaşlılardan 'İmamoğlu’na mazbatayı ver' tezahüratı
16px
24px
13.04.2019 22:31
ABONE OLgoogle

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçı öncesi, siyah-beyazlı taraftarlar, stadyum dışında henüz mazbatası verilmeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek tezahüratında bulundu.

?Beşiktaş taraftarları, Vodafone Park Arena stadının önünde “İmamoğlu oley” şeklinde slogan attı. Beşiktaş taraftarı maç esnasında ise “Mazbatayı ver, mazbatayı ver, İmamoğlu’na mazbatayı ver” tezahüratı yaptı.

?ref_src=twsrc%5Etfw">April 13, 2019

Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan İmamoğlu, "Beşiktaş’ın ev sahipliğinde Beşiktaş taraftarının muhteşem coşkusuna ortak olmak çok güzel" dedi.

İmamoğlu'ndan Beşiktaş'a tebrik

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçını Vodafone Park'ta takip eden CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, iyi bir karşılaşma izlediğini belirtti.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan İmamoğlu, "Beşiktaş taraftarını izlemek bile çok keyifli oluyor. Çok heyecan duyduğum statlardan birisi. Beşiktaş'ın 90 dakika boyunca hiç durmayan bir tribünü ve seyircisi var. İyi bir maç oldu. Karşılıklı atakların olduğu güzel bir maç izledim. Her iki takıma da başarılar diliyorum. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. Futbol seyir olarak güzel, seyircisiyle güzel, centilmenliğiyle güzel. Sahalarda hep güzellikler olsun. Dileğim budur. İnşallah yarınki derbiye de gideceğim." diye konuştu.

İmamoğlu, soyunma odalarını ziyaret edip etmediği yönündeki bir soruya ise "Orası bende kalsın." yanıtını verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde