Beşiktaşlı girişimciden Demba Ba için ilginç ürün..

Beşiktaşlı girişimciden Demba Ba için ilginç ürün..

Türkiye'deki ilk sezonunda taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan Demba Ba, ne markası oldu?

Beşiktaşlı girişimciden Demba Ba için ilginç ürün..
16px
24px
13.04.2015 15:04
ABONE OLgoogle
Türkiye'deki ilk sezonunda taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan Demba Ba, peynir markası oldu.

İntizam markasının sahibi olan Ali Ceylan isimli koyu Beşiktaşlı bir girişimci, markalarına yeni birisini eklemek için çıktığı yolda ilginç bir karara vardı.

Çok beğendiği ve örnek bir kişilik olarak düşündüğü Demba Ba ismini peynir markası olarak üretmeye başlayan Ali Ceylan, Hürriyet’e konuştu.



İşte Ali Ceylan’ın ağzından Demba Ba peynirlerinin öyküsü;

“Koyu bir Beşiktaşlıyım. Kendi markamız vardı ve yeni bir tanesini daha ürünlerimize eklemek istiyorduk. Açıkçası Demba Ba çok sevdiğim bir futbolcu. Kişilik olarak da örnek bir insan olduğuna inanıyorum. Bu kadar gündem olacağını tahmin etmemiştim. Patent başvurumuzu yaptık ve ürünü tescil ettirdik. Dembaba’yı birleşik yazmamın nedeni de “baba” kelimesinin Türkçe bir karakter olmasından kaynaklanıyor. Bu sayede isme de vurgu yapmayı düşündük. Şu an internette yazan pek çok şey doğru değil. Ürün henüz raflarda yerini almış değil. Peynirin bir bekleme süresi vardır ve bu en az 6 aydır. Dembaba peynirleri de tam yağlı klasik bir peynir olduğu için 6 ay sonra satışa çıkacak. Peynirin yanı sıra zeytin ve diğer kahvaltılık ürünlerde de Dembaba ismini kullanmayı düşünüyorum. Beşiktaş’la ilgili farklı konseptlerimizde olacak. Çok yakında bunları da hayata geçirmeyi planlıyorum”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde