Beşiktaş’ta yolcular belli

Beşiktaş’ta yolcular belli

Süper Lig’de sezonun ilkyarısını lider Trabzonspor’un 14 puan gerisinde bitiren Beşiktaş’ta gündem transfer.

Beşiktaş’ta yolcular belli
16px
24px
21.12.2010 08:30
ABONE OLgoogle

Siyah-Beyazlılar’da devre arasında Tabata, Zapotocny ve Fink’le yollar ayrılacak

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilkyarısını lider Trabzonspor’un 14 puan gerisinde bitiren Beşiktaş’ta gündem transfer. Siyah - Beyazlılarda Simao ve Almeida’nın haftaiçinde İstanbul’a gelmesi beklenirken takımdan ayrılacak oyuncular da yavaş yavaş belli oluyor.

Beşiktaş’ta bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen Tabata, teknik direktör Schuster’in gönderilecekler listesindeki sürpriz isim olarak dikkat çekiyor. Brezilyalı yıldızın yanı sıra geçen sezon Bursaspor’da kiralık oynayan Zapotocny ve bu sezon fazla forma şansı bulamayan Fink, yabancı kontenjanına takıldığı için Beşiktaş’tan ayrılması beklenen diğer isimler. Bu arada La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Beşiktaş’a transferi gündemde olan Simao Sabrosa’nın yerini, Elias ile doldurdu. Bu olay Siyah - Beyazlıların Simao ile anlaştığı iddialarını güçlendirdi.

Neşeli antrenman

Cezası nedeniyle Antalya Mardan Stadı’nda Ziraat Türkiye Kupası’nda Konya Torku Şekerspor’la yarın yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ın dünkü idmanında futbolcuların neşeli hali dikkat çekti.

Minik kale maç sırasında Guti, Erhan, Umut ve Sivok’un yer aldığı takım, İbrahim Üzülmez, Schuster, Tayfur Havutçu ve Hakan Arıkan’dan oluşan takımı 7-6 mağlup etti. Antrenmana tedavisi için Brezilya’da bulunan Bobo ile izinli Yusuf, Fatih, tedavilerine devam edilen Onur, Holosko, Necip, Ernst, Rüştü, Zapotocny, Ersan, Quaresma ve Mehmet Aurelio katılmadı. G.Antep maçı öncesi sakatlanan Ferrari takımla birlikte koşu yaparken Ekrem ve Nihat ise ayrı çalıştı.

Cumhuriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde