Beşiktaş'ta ünlü tekstilciye  silahlı saldırı: Hayatını kaybetti

Beşiktaş'ta ünlü tekstilciye  silahlı saldırı: Hayatını kaybetti

Olay, saat 22.30’da Hamidiye Mahallesi’nde bulunan 4 katlı apartmanın son katında meydana geldi.

Beşiktaş'ta ünlü tekstilciye  silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
16px
24px
15.11.2018 07:24
ABONE OLgoogle

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde Crispo erkek giyim mağazalarının eski sahibi iş adamı Ali Rıza Gültekin (57) uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Olay nedeniyle çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yapan polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Gültekin, 2015 yılında da Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıyı yara almadan atlatmıştı.

Olay, saat 22.30’da Hamidiye Mahallesi’nde bulunan 4 katlı apartmanın son katında meydana geldi. İddiaya göre, kumarhane olarak işletildiği öğrenilen bir mekanda Crispino giyim mağazalarının eski sahibi Ali Rıza Gültekin, kimliği belirsiz dört kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başına tek kurşun isabet eden Gültekin yere yığıldı.

Crispino giyim mağazalarının sahibi Ali Rıza Gültekin

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Gültekin’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Saldırının gerçekleştirildiği mekanda incelemelerini sürdüren polis kaçan şüphelileri yakalamak için çok yönlü çalışma başlattı.

POLİS 3 KİŞİNİN PEŞİNDE

Polis, yaptığı çalışmada şüphelilerin 3 kişi olduğunu belirledi. Kimlikleri de belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmayı sürdürüyor.

CENAZE ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

Beşiktaş’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden iş adamı Ali Rıza Gültekin’in cenazesi, incelemelerin sona ermesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Ailesi de olay yerine gelerek incelemelerin tamamlanmasını bekledi. Polis ekipleri Gültekin’in aracında da incelemelerde bulundu. Öte yandan olay yerine gelen Gültekin'in yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

2015 YILINDA DA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden iş adamı Ali Rıza Gültekin, 2015 yılında da silahlı saldırıya uğramıştı. Gültekin'in 34 FP 7825 plakalı aracına yönelik 2015 yılında Beykoz'da silahlı saldırı girişimi olmuştu. Yaşanan saldırıyı Ali Rıza Gültekin, yara almadan atlatmıştı.Gültekin ayrıca futbolda şike soruşturmasında, 2010 yılı Mart ayında tutuklanmış, 4 ay Metris Cezaevi’nde yattıktan sonra 23 Temmuz 2010 tarihinde tahliye edilmişti.  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde