Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi 239 gün sürdü

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi 239 gün sürdü

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı.

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi 239 gün sürdü
16px
24px
24.01.2020 15:56
ABONE OLgoogle

Siyah Beyazlılar ligde ve kupada art arda kötü sonuçların ardından Abdullah Avcı'yı teknik direktörlükten aldı.

Beşiktaş Spor Kulübü'nün Twitter hesabından şu açıklama yapıldı:

"Yönetim Kurulumuz, Beşiktaş A Takım Teknik Direktörü Sayın Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı almıştır. Sayın Avcı’ya hizmetleri için teşekkür eder, gelecekteki çalışma hayatında başarılar dileriz."

?Beşiktaş futbol takımı Abdullah Avcı'nın yönetiminde son 8 maçtan 7'sinde galip gelemedi. Özellikle kupanon son 16 turunda alt ligdeki Erzurumspor'a yenilip elenmenin ardından tribünlerden "Avcı istifa" tezahüratları yükseldi.

Futbol direktörü Naibi görevden alındı

Bugün Başkan Ahmet Nur Çebi ?Ümraniye Nevzat Demir tesislerine giderek takımı ziyaret etti, kaptanlar ve teknik ekiple görüşmeler yaptı. 

Buna koşut ilkin futbol direktörü Ali Naibi ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

239 gün dayanabildi

Ardından önceki başkan Fikret Orman tarafından 1 Haziran 2019'da göreve getirilen eski Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı ile 239 gün sonra ayrılık açıklaması geldi.

Avrupa hüsranı

'Kartal' Avcı'nın yönetiminde yarıştığı UEFA Avrupa Ligi grubunda da 5 maçta yenilmiş ve sadece bir maçı kazanabilmişti. 

?ref_src=twsrc%5Etfw">January 24, 2020

Süper Lig'de Başakşehir dışında çalıştırdığı tek takım Beşiktaş olan, 2011-13 arasında A Milli Futbol Takımı'nın başında bulunan Avcı'nın istikrarla oynattığı bir oyunu olsa da bugüne dek kaldırdığı herhangi bir kupa yok.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde