Beşiktaş sponsorluk için Beko ile anlaştı: Efsane 42 milyona geri döndü

Beşiktaş sponsorluk için Beko ile anlaştı: Efsane 42 milyona geri döndü

Uzun yıllardır Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Takımı'yla sponsorluk iş birliğini sürdüren Beko, 2022 sezon sonuna kadar takımın ana sponsoru oldu.

Beşiktaş sponsorluk için Beko ile anlaştı: Efsane 42 milyona geri döndü
16px
24px
01.06.2020 05:47
ABONE OLgoogle

Beşiktaş Kulübü, Beko ile göğüs sponsorluğu için anlaştığını sosyal medya hesabından 'Efsane geri dönüyor' ifadesiyle paylaştığı Beko müziğinin olduğu video ile duyurdu.

Beşiktaş ile Beko arasında yürütülen görüşmeler neticesinde 2020-2021 ve 2021-2022 sezonları için forma göğüs sponsorluğu konusunda iki yıllık anlaşma sağlandı. Yapılan açıklamaya göre; anlaşma tutarı Arçelik (Beko) tarafından Beşiktaş forma göğüs sponsorluğu ve sözleşme kapsamındaki diğer reklam haklarının kullanılması karşılığında, iki sezon için toplamda 42 milyon TL + KDV olarak belirlendi.

Sponsorlukla ilgili görüşlerini paylaşan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, şunları kaydetti:

"Beşiktaşımızın şanlı tarihinde yeri ayrı olan efsane sponsorumuz Beko'yu tekrar şanlı Beşiktaş formasının göğsünde görecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beşiktaş ve Beko birlikteliği bir sponsorluk ilişkisinin çok ötesinde. Kulübümüzün özünden güç aldığı, şampiyonluklara ulaştığı yılların bir değeri olan Beko'nun şimdi tekrardan özümüze dönüş hareketi başlattığımız bugünlerde ait olduğu yere dönmesi camiamız adına son derece sevindirici. Tarihe geçen 90'lı yıllarda ve 100. yıl şampiyonluğumuzda hep takım formasında sponsorumuzun gücünü hissettik.

Beşiktaş'ta borç 3 milyarı aştı, gelirler düştü, Vodafone da çekiliyor

Yıllarca Beşiktaş'ın göğüs sponsorluğunu yapan Beko taraftarın da çok sevdiği bir marka olarak biliniyor.

Beşiktaş'ta taraftar Rahmi Koç'u istiyor

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde