Beşiktaş şampiyonluk yarışında büyük darbe aldı

Beşiktaş şampiyonluk yarışında büyük darbe aldı

Hafta içinde olaylı derbide Fenerbahçe'ye elenen Beşiktaş, Süper Lig'de ise Karabükspor'a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında yara aldı.

Beşiktaş şampiyonluk yarışında büyük darbe aldı
16px
24px
10.02.2017 18:52
ABONE OLgoogle

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş, Karabükspor deplasmanına çıktı. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 2-1 kaybetti.

Beşiktaş yenilgi sonrasında 44 puan ve maç fazlasıyla lider durumda, Karabükspor 27 puana yükselerek 10. sırada haftayı tamamladı. Siyah-beyazlılar gelecek hafta Akhisar Belediyespor’u konuk edecek, Karabükspor ise Antalyaspor deplasmanında…

İlk yarısı temposuz geçen maçta takımlar girdikleri kısıtlı sayıdaki pozisyonlarda son vuruşları yapamadı.

İkinci yarının başında oyuna giren Ermin Zec, 50. dakikada Ceyhun’un nefis ara pasıyla sol kanattan ceza alanına girerek, kalesini terk eden Fabri’nin üzerinden aşırtma bir vuruşla topu ağlara yolladı: 1-0.

Hücumda etkisiz kalan Beşiktaş, maç boyunca ceza sahasına orta yaptı ancak hiç etkili olamadı. Siyah-beyazlıları yıkan gol ise 73. dakikada geldi. Serbest vuruşta Latovlevici ortaladı, arka direkte Barış’ın indirdiği topu Gaman çevirdi, kale alanı önünde Seleznyov tek dokunuşla topu ağlara yolladı: 2-0.

İkinci golle şoke olan Beşiktaş, 87. dakikada Quaresma’nın sağ kanatta aldığı top sonrası Atiba, nefis bir ara pasıyla Aboubakar’ı gördü. Sağ kanattan ceza alanına giren Aboubakar da karşı karşıya pozisyonda iyi bir vuruşla farkı bire indirdi: 2-1.

Karşılaşmayı Kardemir Karabükspor 2-1 kazandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde