Beşiktaş resmen TFF'ye başvurdu

Beşiktaş resmen TFF'ye başvurdu

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisinde kural hatası olduğu gerekçesiyle maçın tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Beşiktaş resmen TFF'ye başvurdu
16px
24px
26.03.2015 13:39
ABONE OLgoogle
Beşiktaş Kulübü, futbol takımının Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisinde kural hatası olduğu gerekçesiyle maçın tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

 Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada taraftarlarının tepkisi sonrası formasını çıkaran, ardından saha dışına giden ve tekrar oyun alanına dönen sarı-lacivertli futbolcu Emmanuel Emenike'nin pozisyonunda kural hatası olduğunu ve bu gerekçeyle maçın tekrarı için TFF'ye başvurduklarını söyledi.

Metin Albayrak, maçın ilk yarısında teknik direktör Slaven Bilic ile tartışan ve devre arasında Hırvat çalıştırıcıya yönelik ifadelere kullanan Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun küfür ve tahriklerinden dolayı TFF Etik Kurulu'na müracaat ettiklerini de kaydetti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde