Beşiktaş maça gelmedi! Hasan Ali'den olay paylaşım...

Beşiktaş maça gelmedi! Hasan Ali'den olay paylaşım...

Hakem Mete Kalkavan, Beşiktaş sahaya çıkmadığı için karşılaşmayı iptal etti.

Beşiktaş maça gelmedi! Hasan Ali'den olay paylaşım...
16px
24px
03.05.2018 22:42
ABONE OLgoogle

Kaldığı yerden 57. dakikadan itibaren devam etmesine karar verilen Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde siyah-beyazlılar Divan Kurulu kararına uyarak sahaya çıkmadı. Hakem Mete Kalkavan, Beşiktaş sahaya çıkmadığı için karşılaşmayı iptal etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan ve 57. dakikasından itibaren kaldığı yerden devam edilmesine karar verilen Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinden önce gözler iki kulübe çevrildi. İşte tüm gelişmeler…

20.51: Fenerbahçe, iptal kararının ardından hafta sonu Bursaspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarını Ülker Stadyumu’nda sürdürüyor.

20.48: Beşiktaş sahaya çıkmayınca, karşılaşma Hakem Mete Kalkavan’ın kararıyla iptal edildi. Nihai kararı TFF verecek. Beşiktaş 3-0 hükmen mağlup ilan edilecek ve gelecek sezonda da Türkiye Kupası’nda yer alamayacak. Siyah-beyazlılar aynı zamanda bu sezon Türkiye Kupası’nda elde ettiği gelirlerden de mahrum olacak.

20.30: Ve artık maç saati geldi. Hakemlerin resmi kararı bekleniyor.

20.25: Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler de tribünde.

20.20: İlk maçta olaylar esnasında yaşananları muz yiyerek takip eden Hasan Ali Kaldırım’dan ‘muz’ paylaşımı!

20.15: Aykut Kocaman: “Turu bu şekilde geçmenin benim açımdan sevindirici hiçbir tarafı yok. Turu geçmeye yakın taraf bizdik zaten. O bir gerçek. Ama maçın kalan kısmının burada oynanması ve kazananın bu sahadan çıkması en büyük dileğimdi. Bu şekilde elemek yerine elenmeyi tercih ederdim. Bu güçlü bir karar. Büyük bir takımın sahaya çıkmamasını söylemesi ve çıkmaması kolay bir şey değil. Yanıldım, gelmediler.”

20.03: Fenerbahçeli futbolcular ısınmak için sahaya çıktı.

19.40: Fenerbahçe, esame listesini TFF’ye bildirdi: Volkan, Hasan Ali, Neustadter, Skrtel, Mehmet, İsmail, Şener, Giuliano, Josef, Valbuena, Soldado

Beşiktaşlı Ryan Babel’den antrenman sonrası olay paylaşım: “Harika bir maç oynadık.” Hollandalı bir süre sonra ‘tweet’i sildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde