Beşiktaş elendi, taraftar 'istifa' tezahüratı yaptı

Beşiktaş elendi, taraftar 'istifa' tezahüratı yaptı

Beşiktaş BB Erzurumspor maçı ile Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu heyecanı tüm hızıyla sürdü. Dadaşlar, ilk maçta olduğu gibi Vodafone Park'ta da 3-2 kazandı ve adını tarihinde ilk kez çeyrek finale yazdırdı!

Beşiktaş elendi, taraftar 'istifa' tezahüratı yaptı
16px
24px
22.01.2020 22:25
ABONE OLgoogle

Beşiktaş BB Erzurumspor maçı ile Ziraat Türkiye Kupası’nda Son 16 Turu heyecanı devam etti. Eşleşmenin ilk maçında deplasmanda 3-2 mağlup olan Kartal, Vodafone Park’ta da aynı skorla şok bir mağlubiyet aldı ve tarihinde ilk kez adını çeyrek finale yazdırdı.

Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren Erzurumspor, Beşiktaş karşısında henüz 30. saniyede 1-0 öne geçti. Şoku atlatan ve baskı kuran Beşiktaş, 33’te Diaby ile skoru eşitledi, 64’te Burak Yılmaz’la öne geçmeyi başardı. Tribünler maç boyu karşılaşmayı gergin izlerken ne olduysa 2-1’den sonra oldu!

67’da Sissoko’nun golüyle Dadaşlar 2-2’yi buldu. 72’de ise Oltan Karakullukçu yeniden sahneye çıktı ve skoru 3-2’ye getirdi.

Tribünlerdeki az sayıdaki taraftar protestolara başladı. Kartal şok bir galibiyetle kupaya veda etti. Dk. 90: Maç sona erdi! Büyükşehir Belediye Erzurumspor çeyrek finalde.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde