Beşiktaş'a yardım gecesinde şirketinin reklamını yapması yadırgandı

Beşiktaş'a yardım gecesinde şirketinin reklamını yapması yadırgandı

Sosyetik güzel Öznur Yakın'ın eşi Burak Yakın'ın Beşiktaş Kulübü "Bırakmam Seni" bağış kampanyasına külçe altın bağışı sırasında şirketinin reklamını yapması izleyiciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı

Beşiktaş'a yardım gecesinde şirketinin reklamını yapması yadırgandı
16px
24px
10.08.2020 11:11
ABONE OLgoogle

Canlı yayına bağlanarak 1903 adet külçe altın bağışladığını açıklayan Burak Yakın, cemiyet hayatında gazete ve dergilerde hem kendi reklamını hem de mücevher firmasının reklamını sıkça yaparak yaparak gündeme gelen sosyetik güzel Öznur Yakın'ın eşi çıktı.

CANLI YAYINDA KAFA KARIŞTIRAN REKLAM 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ!

Dün Gece Vodafone Park'ta gerçekleşen sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı Beşiktaş Kulübü "Bırakmam Seni" bağış kampanyasında Kanal D'de canlı yayında yaşanan anlar, "Böyle reklam olmaz" dedirtti.

KENDİ REKLAMI İÇİN 1903 ADET KÜLÇE ALTIN BAĞIŞLADI

İş dünyasından bir çok ünlü ismin yüksek bağışlarıyla katıldığı "Bırakmam Seni" kampanyasına telefonla bağlanan Nadir Metal Rafineri'nin sahibi Burak Yakın Beşiktaş Storler'da satılmak üzere 1903 adet üzerinde Beşiktaş logosu olan külçe altın bağışladığını açıklayarak şaşkınlık yarattı.

Bağış hızını alamayan Yakın, kendi adına da 251.903 TL daha bağışlayarak 'Yok böyle reklam' dedirtti.

SOSYETİK GÜZELİN EŞİ YOK BÖYLE REKLAM DEDİRTTİ

Canlı yayına bağlanarak şirketi Nadir Metal adına, 1903 adet Beşiktaş logolu külçe altın bağışlayan Burak Yakın'ın kim olduğu merak konusu oldu.

CANLI YAYINDA KÜLÇE ALTINLI BIRAKMAM SENİ BEŞİKTAŞ REKLAMI

Arama motorlarına Burak Yakın adını yazdığınız zaman cemiyet sayfalarında sıkça yer alan sosyetik güzel Öznur Yakın'ın eşi olduğu ortaya çıktı. Burak Yakın'ın külçe altın bağışlaması,
Beşiktaş üzerinden reklam yapmak olarak yorumlandı.

ALTIN BAĞIŞI YETMEDİ 251.903 TL' DE NAKİT YARDIM YAPTI

Cemiyet sayfalarında her daim haber olmayı başaran Öznur Yakın aynı zamanda Lion Diamond Mücevher'in sahibi.

Bir çok dergide kendi markasını ön plana çıkarmak için elinden geleni yapan o davet senin bu davet benim dolaşan sosyetik güzelin eşi Burak Yakın'da kendi şirketi Nadir Metal'in reklamı için canlı yayını seçti.

2013 YILINDA LİSTEDE 19. SIRADAYDI

Nadir Metal Rafineri 2013 yılında 2,4 milyarlık cirosu ile Türkiye'nin dev sanayi kuruluşları arasında yer aldığı dikkat çekiyor. Şirket 2013 yılında İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı 500 sanayi şirketi listesine 19. Sırada girmişti.

İŞ ADAMLARI BEŞİKTAŞ'A 'BIRAKMAM SENİ' DEDİ

"Bırakmam Seni" kampanyasına en yüksek bağışı 10 Milyon TL ile Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç yaptı. Bir Beşiktaşlı isim ise, yaptıkları bağışlarda isminin açıklanmasını istemedi.

ŞİRKETİNİN REKLAMINI YAPMASI YADIRGANDI

Vodofone Park'ta yapılan gecede Hülya Avşar başta olmak üzere bir çok ünlü isim yer aldı.

Burak Yakın'ın külçe altın bağışı sırasında şirketinin reklamını yapması izleyiciler tarafından yadırgandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde